Chevrier x Whatson "Junction" at Nuart Gallery

God Sommer Ja :grinning::cactus::sheep:

@azidops vet ikke helt om dette er action. Føles mer som å se en 0-0 lamp for 7. Gang. Same old story. Akkurat samme leksen hver gang Dolk, Sandra eller Whatson slipper noe. Først gleder vi oss, så blir noen sinte på release sted men andre blir syyyk glade. Deretter blir de som ikke fikk enda sintere på de glade, fordi de glade prøver å tjene penger på de sinte. Noen ganger tror jeg til og med at de sinte er sint fordi de ikke fikk noen mulighet til å tjene noen kroner, la oss si på sikt.
Det er uansett dørgende kjedelig å lese.

Kan selvsagt la være å lese men det er ikke så lett som det høres ut som.

7 Likes

Kan ikke snakke for andre, men du tar helt feil om du tror dette er personlig.
Det er prinsippet.

1 Like

Enig med @Gammel_Erik, dette er en prinsippsak. Jeg har ingen interesse av SC (som dere sikkert vet).

Syns det viktigste her er at @Nuartgallery tar ansvar å forklarer hvordan de kan feil informere så mange. “First come first served” for så å selge11 av 20 fra Baboom printet før release og 6 av de 20 fra Peace. Å ikkje minst at de ikke oppdaterte alle som ønsket seg et eksemplar…

10 Likes

Det er jeg hjertens enig i :slight_smile: En annen viktig prinsippsak!

Egentlig litt rart at det er så stille fra @Nuartgallery. Tok de et mageplask ut i ferie dagen etter utstillingen?

1 Like

De bruker vel tid på å komme opp med et akseptabelt svar, tenker jeg.

Skulle nesten tro det. Sendte de e-post ang. å få tilsendt COA til Peace på torsdag, og har enda ikke hørt noe fra dem.

1 Like

Ligger ikke det i rullen sammen med printet? De har ikke pleid å levere ut mer coa enn kvittering hvor trykket med nummer står i ditt navn.

Fikk høre av andre der at man måtte sende e-post for å få tilsendt COA, da de ikke hadde hatt tid til å lage dette på forhånd, men det kan godt hende at dette også er feilinformasjon.

1 Like

Kanskje det er litt hektisk fremdeles. Prøvd å ringe? :slight_smile:

Den COA som følger med trykkene til SC er nå så som så uansett. Så lenge du har kjøpt trykket selv,altså førstehåndsomsetning,så har du jo kvittering på kjøpet. COA er vel strengt talt kun en liten ekstra dokumentasjon som er ok å ha ved videre salg.
Kanskje noen gallerier har begynt å tenke smart å venter med å sende COA for å “hindre/utsette” umiddelbar flipping?

1 Like

Forstår heller ikke dette maset om COA… Så lenge utgiver av trykket ikke fører oversikt og har en metode for å føre oversikt over eierskapet på trykket/verket er ikke COA verd en dritt.

4 Likes

Fikk e-post nå nettopp. Er bare å sende e-post med adresse, så får du tilsendt :slight_smile:

Jeg vet ikke hvor betydningsfullt et COA et, men jeg ser folk nevner det spesifikt når de selger ting, så har bare automatisk tenkt at dette er av verdi.

De sitter vel å håper at det skal blåseover :sweat_smile:

Har så og si null betydning. Så får din del ,som allerede har levert det til innramming og har valgt å beholde det som du sier selv,spiller det ingen rolle.

Dørgende kjedelig? Jeg sitter på jobb frem til mandag uten TV og kun mobilt nett. Dette er den beste underholdningen jeg får.

7 Likes

Fått rammet inn en liten sketch jeg fant på en av Sandra sine “treasure hunts” i Stavanger. Fin liten sak til å pynte opp litt på spisebordet!

24 Likes