Christoffer Relander "Jarred & Displaced"


#1

I ett år har Relander dobbelteksponert landskap i glassbeholdere, dette for å realisere en drøm fra barndommen. Han spiller på ideén om å være en ambisiøs samler som bevarer sine omgivelser til en stor personlig samling. De fleste landskap er fra hvor han vokste opp, på landsbygden i Sør-Finland, der Relander’s røtter fortsatt ligger. Etter at han ble far fikk han en seperasjonsangst til sin egen barndom som førte han inn i dette prosjektet.

Med flere eksponeringer kan Relander manipulere fotografiene sine i kamera. Dette prosjektet ble ikke laget eller lagret i en ekstern programvare, for eksempel Photoshop. Alle svarte og hvite dobbelteksponeringer er eksponert på mediumformatfilm som Relander utvikler og skanner selv. Nye verk i farge er dobbelteksponert i et digitalt full-frame kamera. Etter at “Jarred & Displaced” ble vist for første gang har den gått viralt.

Den tredje Juni kl.12-16 viser vi den pågående serien - inkludert de nye fargefotografiene som tidligere aldri har vært stilt ut offentlig.
Lett servering. Vi sees!


#2

Det nærmer seg!