Fotografi av Rich Hardcastle

Lufter salg av denne. Kjøpt direkte av galleriet MC Masters & Contemporary Ltd i London (lokalisert i Mayfair District) etter tips fra et hyggelig medlem av Kunstveggen. Full dokumentasjon på kjøp medfølger selvsagt. Rammet inn med hvit ramme. Har ikke brukt passepartout på denne fordi signaturen er i hjørnet, og ønsket at den skulle være synlig. UV/AR glass. Måler ca 120x90cm (inkl ramme). Dette er AP1 av 2. Edition 5. Bildet befinner seg sentralt i Oslo.

Et fotografi som er utrolig tøft, men min bedre halvdel er ikke enig selv etter utallige forsøk på overtalelse. Bildet fortjener å henge på en vegg der det blir satt pris på. Fotografen heter Rich Hardcastle. Fotografiet har fått navnet Hello Kids…Goodbye kids og er fra 2013. Mer info om kunstner og galleri her: https://masterscontemporary.com

8 Likes

Digger det bildet og var i kontakt med de for å kjøpe et eksemplar. Men samboer satte desverre ned foten😭

2 Likes

:joy: mange samboere som har stoppet gode kunstverk fra å komme opp på veggen skal en dømme uttalelser fra kunstveggen medlemmer :smiley:

1 Like

Nydelig dette, min kones favorittbilde i huset faktisk… Synes også dette bildet passer bra til den nye serien hans, “Afterlife”.

Lykke til med salget!

2 Likes