Galleri GEO : Jim Darbu "This Is Forever"

Hei folkens. Ny utstilling åpner om nøyaktig en måned, så tenkte å gi en liten heads up her :slight_smile:

Galleri GEO ønsker deg velkommen soloutstillingen “This Is Forever” av skulptør Jim Darbu.

I utstillingen “This is forever” vil kunstneren vise frem det han selv ser på som et heldig biprodukt av dagens underholdnings samfunn. I en utålmodig hverdag konsumerer vi og tar til oss nye impulser i et rasende tempo. Hvordan man takler og bearbeider disse inntrykkene er forskjellig fra person til person, men Darbu’s metode har alltid vært å lage kunst. Som en DJ mixer låtene sine , komponerer han skulpturer med toner fra dagens populærkultur. Resultatet vises i en altomspennende utstilling bestående av tegneserie/fantasy-inspirerte skulpturer i forskjellige dimensjoner og materialer.

Dørene åpner kl.18.00. den 8-ende Oktober. Lett servering.

Kontakt post@gallerigeo.no for mer info! :slight_smile:

7 Likes

Jim Darbu vil i forbindelse med utstillingen ha lansering av skulpturer/ulike designer toys han har jobbet med de siste årene, “Are we growing apart” og “Monkey business”, støpt i resin og betong.

Jim Darbu ble blant annet kjøpt inn av Oslo Kommune i 2016, samt fra innkjøpsfondet for norsk kunsthåndverk - Bergen Kunstmuseum, Akershus fylkeskommune og innkjøpsfondet for norsk kunsthåndverk - Nasjonalmuseet.

“Are we growing apart”
Resin cast, acrylic paint, wood og fake grass.
Limited edition of 10 sculpures.

“Monkey Business” info kommer etterhvert.

6 Likes

Dødsfett! Skulptur er konge!

1 Like

Lesestoff til fredagskaffen, fin liten artikkel fra Widewalls :