Hip-pop, collage, sosial isolasjon, subkultur, karneval - ny kunstner

Ny kunstner - Qiao xiangwei

Qiao ble født i 90-årene i Kina. Post-90s ble ofte kalt “hjerneskadet generasjon” eller “brutt generasjon” i Kina. De er preget av egoistiske, bortskjemte, unteachable, uansvarlig og hjernevasket av store merkevarer.
Det synes at hver generasjon må gå gjennom en prosess med å bli nektet først, og deretter lage et navn for seg selv. Post-90s har en sterk følelse av individualisme. De har evnen til å tenke og dømme uavhengig, noe som er sjelden å se fra deres foreldre generasjon. De tror at det er ingen som er uansvarlig for seg selv, og kan være ansvarlig for å redde mennesker. å vokse opp i en tid med raske sosiale endringer, har post-90s fostret deres verdensanskuelse, livssyn og verdier. Noen sier Post-90-tallet har sannsynligvis det mest sunne sinnet og holder nøkkelen til en ny kinesisk verdi.
Qiao bruker sine verker til å uttrykke sitt syn og dype-tanker om hva som skjer i Kina i dag Hip-pop, collage, sosial isolasjon, subkultur, karneval. - Han gjelder disse elementene fritt i sine arbeider for å fremkalle offentlige diskusjoner eller tanker om sosial problemer i Kina.
Hans talent er allment anerkjent blant nye kunstnere i Kina. Nå er han aktiv i hans kunstinstitutt, arbeider for å involvere flere unge i kunstverdenen og dyrke en kultur av visuell kunst.


Political power grows out of the barrel of a gun
50*40cm
acrylic on canvas
Mer infohttps://abbygege.com/product/political-power-grows-out-of-the-power-of-gun-50x40cm-e750/

face
40x30cm
acrylic on canvas
https://abbygege.com/product/face-40x30cm-e450/

I dont think so much
40x30cm
https://abbygege.com/product/i-dont-think-so-much-40x30cm-e450/

things beyond the walls
50x40cm
https://abbygege.com/product/things-beyond-the-wall-50x40cm-e750/

lost theatre
40x30cm
https://abbygege.com/product/lost-theatre-40x30cm-e450/


Abby Gege er en uavhengig kinesisk kunstsamler, kurator og agent. Vi hjelper de som ønsker stilig orientalsk kunst for hjemmedekor, eller som ser etter investeringskvalitet kinesisk kunst for å mangfoldiggjøre sin familiekunstportefølje for å finne de kunstverk de trenger.

Mer unik kunstverk, besøk: abbygege.com

Om dette er av interesse, ta kontakt på pm eller sende e-post abbygege.china@gmail.com

Denne tråden ble automatisk lukket 14 dager etter siste svar. Nye svar er ikke lenger tillatt.