Kunstverk stjålet

KUNSTVERK STJÅLET

Onsdag kveld 27.02.2019 ble to kunstverk, laget av kunstner Slava Nemes, stjålet fra Klostergarasjen. Ca kl 20:55 tok to personer seg inn ved utgangen på Klosteret. Ca. kl 21:08 tok de seg ut samme vei, da bærende på to kunstverk observert på anleggets kameraovervåking. Kunstverkene hang i trappeoppgangen som går fra garasjeanlegget og opp til Klosteret. Grunnet kunstverkenes størrelse antar man at personene har forlatt stedet i en stor bil. Kunstverkene som ble stjelt er 200 x 120 cm metallplate og et sirkulær plate på 100 cm i diameter.

SIGNALEMENT
Vi ser etter to personer ca. 170-180 cm. Person 1 var kledd i en sennepsgul/lys brun allværsjakke, mørk caps og mørk bukse. Person 2 var kledd i mørk allværsjakke, mørk bukse og mørk caps.

Kunstverkene er en del av en kunstinstallasjon som skal avdukes senere i mars. Er det noen som har tips i saken kan dette sendes Gategalleriet (924 23 837 / post@gategalleriet.no) eller Bergen Parkering (994 61 262 / trond.birkeland@bergenparkering.no). Verkene er de eneste av sitt slag. Saken blir politianmeldt.

Vi oppfordrer alle til å ikke ta i mot tilbud om å kjøpe disse verkene. Bildene tilhører Bergen Parkering AS. Er det noen som har sett eller hørt noe i området Klosteret rundt denne tidsperioden oppfordres det til å melde fra.

På forhånd takk!

5 Likes

Fandens!
Utgangen på Klosteret vil det si øverste utgang, og at de kanskje har hatt en bil der? Klosteret/veien ut mot Nordnes?

1 Like

Oki👍
Send innlegget til disse her også og be dem legge det utk, da får du dekket Nordnes meget bra

http://nordnesrepublikken.no

Har du tips om kunst- og kulturkrim?

Tips kan sendes til politiet eller til tolletaten:

Tips til Økokrim
post.okokrim@politiet.no telefon [23 29 10 00](tel:23 29 10 00)

Tror de har et eget register for stjålne kunstverk, kan kanskje kontakte BA/BT også?

Lykke til!

2 Likes

Takk, vi er allerede på saken der!

1 Like

Bildene er funnet og kommet til rette. De ble funnet i et leilighetskompleks i Os. Det kommer et anonymt tips. Sikkert noen som har fått kalde føtter

14 Likes

Om motivene dukker opp så vær på vakt. Trist sak for henne!

1 Like