LIGHT TOUCH, TIGHT GRIP by Atle Østrem


#1

Hei folkens. Vil invitere dere til seperatutstillingen av Atle Østrem som vi åpner 12. August.
Utstillingen LIGHT TOUCH, TIGHT GRIP er kunstnerens første soloutstilling i Bergen og består av i alt 22 originale arbeider på lerret, samt to ulike prints som alle er “handfinished”, derav er alle ulike. Vi åpner dørene den 12. August 17:30 ( - 20:30) og utstillingen vil stå frem til 26. August. Håper å se mange av dere der! :wink:


Atle Østrem (f.1980) er født og oppvokst i Stavanger, men bor og jobber nå i Oslo
På midten av 1990 tallet startet han sin kunstnerkarriere med å male graffiti. Graffitien ble et springbrett inn i maleriets verden, og er grunnmuren i hans kunstnerskap, noe man kan se klare referanser til i kunstverkene i dag.
Østrem bruker kunst som en visuell dagbok, og beskriver sin samtid gjennom maleriene, ofte med humor og tvetydighet som virkemiddel. Kunsten hans er basert rundt fiktive figurer kombinert med tekst, typografi, visuell poesi og graffiti.

Østrem sin CV består av en lang rekke separat- og gruppeutstillinger i både inn og utland. I tillegg har han gjort flere offentlige og private utsmykninger for blant andre: Oslo Havn, Vulkan Depot, Comfort Hotel, Universitetet i Stavanger, Carlings og Galleri Oslo.


#2

Flotte farger på Run Free maleriet.