đŸ“ș Medieoppslag

Iblant blir man flau over Ă„ vĂŠre norsk


4 Likes

Koster 1 kr for 30 dager.
Vippser 1 krone til alle her inne som tegner abonnement for 1 krone.

SĂ„nn i Ă„ndsverkslovens navn.

3 Likes

Hvem lurer hvem_ Norsk vin i sentrum av konflikt med Banksy, verdens mest berĂžmte gatekunster.pdf (8,0 MB)

5 Likes
4 Likes

Bergenkunst.no (Bergen): Love Crash av Dolk, er en av fire piecer som ble vedtatt bevaringsverdig av ByrÄdet i Bergen. NÄ er gatekunstverket det fÞrste av disse som stÄr i fare for Ä forsvinne permanent. Er Love Crash fremdeles bevaringsverdig etter over ti Är pÄ gaten? Dolk: Love Crash i fare

5 Likes

Kjem pÄ NRK i morgo - noko Ä gleda seg te.

18 Likes

Synd, mye nostalgi for min del knyttet til det gatekunstverket der!

Meget bra de fÞrste episodene jeg har fÄtt sett!

Dette var gĂžy ja! :blush:

Ser pÄ det nÄ. Veldig artig. Verdt Ä se.

Dette her var veldig inspirerende. Vil tro dette er en serie som treffer de fleste aktive her pÄ forumet. En fÄr liksom en fÞlelse av bekreftelse eller rettferdiggjÞring av tiden og kosten en legger ned i sin egen samling. Synes ogsÄ det er bra at serien ikke bare omhandler en gruppe samlere vi (de fleste av oss) ikke kan identifisere oss med. Noen i serien har jo sÄ store lommebÞker at det nÊrmest blir en eventyrfortelling. Da er det ogsÄ bra de trekker frem en kunstsamler som jobber i en helt normal jobb. Hvem vet, kanskje han er aktiv her inne? :slight_smile:

Synes det ogsÄ er litt artig Ä se/hÞre at flere av samlerne til tider kjÞper kunstverk som fÄr de til Ä ligge vÄken om natten. Nesten en litt brutal interesse vi har skaffet oss. :slight_smile:

Er kommet til episode 5. Tror episoden med Marika Wachtmeister er en av de episodene jeg likte best sÄ langt. Fikk veldig lyst til Ä besÞke det godset. Noen av dere som har vÊrt der?

Kjenner ogsÄ lysten pÄ Ä handle mer. NÄr en ser denne serien fÄr en jo litt fÞlelsen av at det Ä spise fiskepinner og nudler i 6mnd for Ä kunne kjÞpe kunst er helt innafor
 :smiley:. Takk for at du gjorde oss oppmerksom pÄ serien @Bambi

8 Likes

Knallbra serie! Tror mange kjenner seg igjen, hvem visste at det gamle hip-hop-hodet Whimsical var sÄpass kunstinteressert!

5 Likes
2 Likes

Artikkel fra 2019 om Stordalen:

6 Likes

AFK i TromsĂž

Nordlys - Norges rÄeste gatekunstner, mannen bak Listhaug-verket, maler bak lukkede dÞrer i RÄdhuset i TromsÞ_ - HÄper Ä bli ferdig i natt, sier AFK.PDF (319,6 KB)

3 Likes

Ikke et medieoppslag, men Ăžnsker bare Ă„ minne om juleauksjonen til Christiania Auksjoner den 10 desember for de som er interesserte.

https://www.chr-auksjon.no/

2 Likes
26 Likes

Det var gĂžy lesing! :slight_smile:

4 Likes
16 Likes

Dette her gjĂžr jo saken enda bedre!

1 Like