NuArt Oslo Festival 2017

… mens vi venter på at det skal skje noe Street art i Oslo… Så ser det ut som NuArt har et 3-års prosjekt samens med Blank Space langs Akerselva og det kjører på med conference, workshops, filmer og serie med eventer i Oslo i slutten av Oktober… Noen som vet noe mer? Hama Woods la nylig ut noen spennende instabilder som tyder på at ting er i gang. :ok_hand:

4 Likes

Ser ut som prosjektet har fått navnet NuART RAD og Martin Whatson har laget et verk langs Akerselva (Vøyenbrua) i forrige uke :v: :heart: :pray:

8 Likes

Noen som kan forklare nøyaktig hvor denne er ? Østsiden av elva ?

Det er like langs akerselva før en kommer opp mot Myrens og klatreverket. Rett ved elefantstatuen om for de som er kjent med hvor den er :slight_smile:

1 Like

Takk!!

http://splitcitymagazine.com/news/2017/10/28/nuart-kommer-til-oslo-stensilkunst-inntar-akerselva/

4 Likes

Tro om leiligheten ved siden av arbeidet til M.W. har økt i pris… :wink:


http://splitcitymagazine.com/news/2017/11/05/fy-taggere/

Morsom lesning om «Kampen om gatene» der en finsk gatekunstner fra NuArt RAD har laget stensiler delvis over noen tags… Veggene i Oslo har vært forbeholt graffiti og taggere i alle år, og når en gatekunstner lager noe over en tag, så går de behersk når gatereglene blir brutt. Hva skjer da? Motangrep! :sweat_smile:

6 Likes

F… You rett i fjeset. Tydeligere budskap finner du ikke :sweat_smile:

1 Like

Jeg likte den bedre nå :slight_smile:

4 Likes

Svært interessant artikkel og bra skrevet, får en til å reflektere litt :+1:t3:

Uansett, det som er synd er vell at noen (bla. det offentlige) har betalt for dette, og om de opplever at kunsten blir «ødelagt» så resulterer det kanskje i at det ikke blir bevilget flere penger til prosjekter av denne typen?

Har sett en få juling for å skive over Ridder All crew, så skal være litt bevist på hvem du skriver over. Dette var på en lovlig grafittivegg, det var i tillegg fargepiece over throw up så burde være innenfor men her var det status som var det viktigste.

Jøss, var det bare for å gå over eller lå det en annen intern uoverensstemmelse i bakgrunn?

Nå ser det ut som at Jussi blir helt slettet fra Oslos gater ihvertfall, se link:

https://instagram.com/p/BbUcP4KB3JD/

1 Like

Kun for å gå over ja