Øivin Horvei

Street Art Oslo har på vegne av kunstner Øivin Horvei for salg en rekke originale kunstverk på lerret, akvareller, samt nummerert og signert begrenset opplag med kunsttrykk, keramikk, skulpturer, med mer.

BIO: Øivin Horvei er en kameleon av en kunstner, som lager veggmalerier, mixed media på papir og lerret, bilder, videoer, installasjoner, motoriserte skulpturer og publikasjoner. Han skaper sine kunstverk under flere alias, og har gjennomført en rekke store oppdrag for klienter som Oslo fengsel, NTNU og Charlottenlund videregående skole i samarbeid med KORO, og han fullførte nylig oppdrag ved Trosterud T-banestasjon for Oslo kommune og Barneavdelingen ved Oslo universitetssykehus på Ullevål. Han har blitt omtalt i en rekke publikasjoner, inkludert Juxtapoz Magazine, The New York Times og D2. Han er også skaperen av barneboken K. Mustermann, utgitt i Norge, Tyskland og Kina.

For mer informasjon, eller avtale om visning, ta kontakt med hanne@streetartoslo.no

Utstillingen BAG er åpen lørdag 2/10 og søndag 3/10 12-16 i Helgesens Gate 46.

Kunstner: Øivin Horvei
Medie: originale kunstverk, kunsttrykk i begrenset opplag, m.m

2 Likes

Et norsk stilikon og pioneer innen streetart sjangeren her til lands, så ikke rart at denne tråden ble ellevilt godt mottatt her inne🤓

1 Like

Ja han er en sann kunstner <3 jeg benytter anledningen til å dele med dere kunstprintet som vi har lansert i forbindelse med utstillingen:

BAG by Øivin Horvei (NO)

2021

Giclee print on Hahnemühle William Turner 310 gsm paper

Edition of 100

Dimensions: 29.2x20.8cm

Hand-signed and numbered by the artist

Price: 1200 NOK

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket 14 dager etter siste svar. Nye svar er ikke lenger tillatt.