Printrelease fra SKURK


#1

Et par bilder fra gårsdagens økt hos Trykkeriet. Skurk i omfattende prosess med fotopolymer dyptrykk. Ny printrelease i midten av Juni!


#2

Skurk “Alight”
We’re happy to announce a limited edition this upcoming weekend. Skurk - known for his strong motifs and love for the traditional and manual printing process - are bringing out the stunning result of the new work entitled “Alight”. The photopolymer prints are based on the well-fitted piece in the city centre of Bergen, not far from GEO.

The official release will be Saturday at 12:00 (CET), held both online and in-gallery.

Title : Alight
Papersize : 70x45 cm
Edition : 50
Medium : Photopolymer print on Hähnemuhle paper 300 msg
Price : 2000,- NOK 250$
Release date : June 16, Saturday at 12:00 CET through www.gallerigeo.no and in gallery
*Free pick-up is available through online shop


#3

Well done, likte motivet godt!


#4

Har valgt to ulike innramminger fra Ramme Service. Hva sier folket? :thinking::wink:


#5

Liker den sorte rammen best :slight_smile: Hva er det som knuses / er i lyset fra lampen på bildet forresten?


#6

Liker generelt eikerammer, men syntes det ble litt mye svart passepartout? Uavhengig hadde jeg nok valgt den til høyre på min vegg :slightly_smiling_face:


#7

Det er en person som ser ut til å hoppe ut av pæren. Digger arbeidet til skurk. Mener det er nærbilder på instagram kontoen til skurk. Det ligger mye godt håndtverk bak og det syntes i trykket.


#8

Er en liten fyr som hopper ut av pæra. Hadde nok kjørt denne flytende med hvit bakgrunn og eikeramme


#9

Veldig fan av eikerammer selv. Hmm syntes du? Ganske standard avstand med rett i underkant av 3 cm, men det er selvsagt en smaksak :wink:


#10

Enig, det er også et godt alternativ.


#11

Signatur og nummer skulle stått på selve trykket. Ville likt å rammet den inn med svart ramme og pp. Altså helt sort.


#12

Helt klart den til venstre. Bildet til høyre ser inneklemt ut med den svarte kanten rundt. Den tilfører ikke noe annet enn klaustrofobi. Liker at det er litt luft rundt.


#13

Kanskje feil å si for mye svart passepartout, mente nok heller at det ble for mye med svart passepartout. For meg kunne det holdt med flytende, hvit bakgrunn i eikeramma… Jeg syntes det blir litt ekstra tøft når papiret er litt “røft”(vet ikke hva det heter) i kantene som det ser ut til å være, og i en flytende ramme. Men igjen, det er meg, blir fort lei av standard svart ramme :sweat_smile:


#14

Var litt vanskelig å se ut i fra første bildet siden det er såpass med kontrast og avstand. Men det er altså rammet inn flytende sort passepartout. Når det er sagt så er jeg helt enig i alternativene kan fungere :slight_smile:


#15

Heldigvis mindre kamp på denne releasen sammenlignet med slippene fra GP.