Pushwagner hos Blomqvist - laber interesse

Det var liten interesse for de fem Push-kunstverkene (tusj på papir, mindre formater) som gikk under hammeren på Blomqvist-auksjonen Sommerens utvalgte 16. juni. Blant kjente motiver var Cadillac og Boogie Woogie. Tre av verkene ble ikke solgt, mens to muligens blir solgt under minstepris (Solgt med forbehold om selgers godkjennelse). Tipper at disse papirarbeidene har samme opphav som de mange Push-tegningene som har versert på finn.no det siste halvåret?

2 Likes

Det varierer litt med disse verkene. Sist runde gikk tilsvarende verk for 80000 og 90.000 (pluss 25%), og 21 ruskete “Familien Mann” gikk for 300K - så mulig COVID-effekten har spilt inn denne gangen. De avviste startbud på 35.000 ( can`t blame a guy for trying), noe som i det minste ville fått ballen til å rulle.

Jeg ser det uansett som positivt, da sjansene er større for at de nå dukker opp på vanlig auksjon om ikke så lenge. Kjøpers marked - bare selgerene innser det ;p

De som har dukket opp på finn er mer som kuriositeter å regne. Motivene uten senere motivreferanser, og lavere kvalitet, og mange er jo ødelgat av fukt og håndtering også.