Pushwagner Skip O' Hoi prissjekk

Hei,

Vi har hatt dette maleriet i familien lenge og syns det er utrolig fint! Tenkte vi skulle finne ut litt mer om det og også om det foreligger noen prisvurdering av det, men har sett maleriet med samme navn i en del forskjellig fargevariasjoner osv. Har dere noen idé om hvor mye det kan være verdt og mer bakgrunnsinfo om det?

7 Likes

Jeg ser at det blir solgt ulike varianter av Skip O’ Hoi - At Sea hos Blomqvist hele tiden i alle mulige prisklasser. Er nok noen her som kan si noe mer om pris. Dette var en av de bedre jeg har sett og i tillegg fra 83’.

Har lagt merke til det, så håper virkelig noen her inne kan komme med noen klarheter :slight_smile: Så bra! Det er godt å høre. Fargene er klare og tydelige og det er ganske detaljert hav.

Hva er størrelsen?

Har du/dere noen dokumentasjon på når/hvor det er kjøpt, eks. fra en utstilling? Papirer på dette trekker opp verdien…

Disse kan være til inspirasjon:

https://www.blomqvist.no/mobile/Kunsthandel/Samtid-Moderne-Klassisk/Pushwagner-Hariton-Skip-O-hoy1998

https://www.blomqvist.no/mobile/Kunsthandel/Samtid-Moderne-Klassisk/Pushwagner-Hariton-Skip-O-hoy-1983

Bestefar er barndomsvenn med en som heter Jan Grimsrud som var venn av Pushwagner og som fra tid til annen solgte verkene hans i de tidligere årene. Begge to bodde en periode på Vaterland i Fredrikstad. Bestefar kjøpte maleriet av han, men det eksisterer ikke noe dokumentasjon på selve kjøpet. Vi skal faktisk besøke Jan i neste uke for å høre mer.

Jeg har ikke bildet her, så kan ikke si størrelsen helt sikkert, men det er rundt 35cm x 50cm.

Ikke sikker, men kan det være et kobbertrykk som ble laget og solgt via galleri Frogner i sin tid…

Dette emnet ble automatisk lukket etter 14 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.