Snik priser

Jeg ser at Underground Gallery i Bergen har solgt en del kunst av Snik. Mesteparten er nå utsolgt. Jeg tenkte selv at dette var høye priser, men Snik begynner vel kanskje å følge MW og Pøbel prismessig? Det er i så fall velfortjent. Snik gjør en rå jobb på stensilene og jeg har alltid syntes at prisene har vært ok frem til nå.

https://undergroundgallery.no/kunstner/snik/

Ser nå at noen av de er originaler på papir. Trodde det var trykk. Da er de kanskje ikke så høyt priset😅

Snik er på vei med prisene sine, men veldig motiv avhengig - bare se på Transcend (veldig populært og høyt priset) mot andre som ikke er fult så attraktive som med mye annet.


Uavhengig av SNIK; ting er høyt priset hos GalleriKA / UndergroundGallery:

Konkret eksempel:

Dette trykket har kost fra kunstner på ca 2500 usd (~22000kr) + 8000kr i ramme = 30 000kr.
Når det da selges for 75 000kr, så er det i mine øyne dyrt.

Tolker det som at de driver mer med “annenhåndssalg” (akkurat som vi selv gjør på finn.no), da iallefall eg ikke kjenner til noe direkte samarbeid mellom kunstner og selgere her.
De har nok kontakt med kunstnerne via sosiale medier e.l. (som oss andre), men kjenner ikke til noe mer konkret enn det selv :slight_smile:

Ja, det er vel slik de opererer og da må de skru opp prisene for å kunne dekke utgifter til drift. Det er iallfall bra at det blir solgt og at markedet syntes at kunst fra Snik er verdt galleriprisen.

1 Like

Får kjøpt signert og nummerert “Transcend” miniutgave sammen med boken “EPHEMERAL” til £275 (eksl frakt) her:

http://bioeditions.com/store/

2 Likes