Søker kunstdonasjoner til utstilling

Vi har gleden av å invitere til en inspirerende utstilling av kunst donert fra kunstnere innenfor varierte stiler, fra torsdag 3 sept til og med søndag 6.sept 2020, i Oslo ( Sølvesen Myhre Berntsen - Kunst Antikviteter Interiør, Frognerveien 31). Kunsten vil bestå av fotokunst på lerret og aluminium, malerier og illustrasjoner fra mer og mindre kjente kunstnere. Vi kan allerede, i dypeste takknemlighet, annonsere at det blir kunst donert fra bla:

  • Janko Svendsen
  • Veronika Sigridnes
  • Jimmy Francisco Andreas Garcia
  • Cat & illustrasjon
  • Derraz.Art
  • Gro Gahre Hægeland

Vi søker flere kunstdonasjoner, innslag og sponsorer, og setter uendelig pris på alle som ønsker å bidra med stort og smått. Ta gjerne kontakt med Lise Gowens (lise@gowens.no) eller Jimmy Garcia (j-garcia@online.no) dersom du ønsker å bidra. Kreative forslag taes også i mot med åpne armer!

:heart: 100 % av inntektene fra utstillingen går direkte til inntekt for “Verenas kamp mot MS”. Verena Garcia er dessverre rammet av MS (multippel sklerose). Denne sykdommen angriper sentralnervesystemet og fører bl.a. til gradvis invaliditet. For nesten 3 år siden fikk hun et alvorlig attakk som gjorde at hun ikke kom tilbake til jobben som miljøterapeut, som hun elsket og hadde hatt i 20 år. Det er kun stamcelletransplantasjon som kan stoppe MS. I svært mange tilfeller vil det også reverse enkelte eller de fleste symptomene som allerede har oppstått. Det er denne behandlingen vi nå har samlet oss sammen for å samle inn penger til. Behandlingen gjenommføres i Moskva og koster 450.000,- NOK. I tillegg kommer reiseutgifter på ca 50.000,- NOK. Hele historien ligger på www.spleis.no/Verena og Facebookgruppa “Verenas kamp mot MS”.

Vi setter pris på alle som også vil komme på utstillingen. Arrangementet ligger her: Kunstutstilling til inntekt for Verenas kamp mot MS. Takk for oppmerksomheten din! :heart:

1 Like