Tips: Nettsted med mye underpriset kunst

Hei folkens,

i en annen tråd (Matisse-tråden) lovet jeg å tipse om et bra nettsted for billig kunst.

Her er den:
https://www.artistsposters.com/

Her finner du bl. a. plakater fra Roy Lichtenstein, Warhol, etc.

8 Likes

Du som liker en god deal - her er en billig Haring til deg, Lot 82:

På Artnet ligger en med omtrent lik størrelse til 6 ganger prisen…

https://www.artnet.com/auctions/artists/keith-haring/untitled-75

Hva er greia??

Den auksjonen var helt rå da. Mye spennende kunst, ikke bare den vanlige dritten…

Ang. den Keith Haringen, så har Artnet auksjonen COA fra KH Foundation… Så det er vel kanskje hovedprisdriveren? Ser det følger med et sertifikat på den andre også, men det er sikkert ikke fra stiftelsen… “Alle” kan jo lage et COA. Men ja, hvis det er ekte er det bra pris! Hva tenker du?

Jeg tenker at den fra Artcurial aldri kan verifiseres, i så fall hadde den vært det allerede. Det viser bare hvor forsiktig man må være, selv med relativt kjente auksjonshus…

1 Like

Ja, dette er en kunstner som relativt enkelt kan kopieres av fagpersonell, og det kryr av svindlere i verden. Dessuten er det sikkert enda flere som lar seg friste av «en god deal…» Men… «Når noe virker for godt til å være sant, er det som regel nettopp det…»

Interessant å se på eBay hvor mange dårlige Banksy kopier som selges der til latterlige priser, basert på enda mer utrolige historier om hvordan disse Banksy verkene havnet i akkurat deres hender…

Disse auksjonshusene opptrer «as agents only» og det gis ingen garantier eller returrett, så vær varsomme før man lar seg friste!

2 Likes