Art Critics på Soli Brug

Denne lørdagen åpner Vinterutstillingen på fantastiske Soli Brug klokken 13, og vi stiller også ut og du er hjertelig velkommen! :clinking_glasses:

Hvordan “Kunstkritikerne” (høyre) fant sin vei til Soli Brug har en dramatisk historie. Det ble laget i Berlin til en lukket kunstsalong utstilling, og en snirklende trang trapp ble nesten årsaken til at det aldri kom med.

Blidet fant så en mystisk kjøper i Oslo, og etter å ha blitt transportert 100 mil til sin nye eier, mistet vi kontakt med både bildene og kjøper og fryktet at de hadde gått tapt. Men plutselig fant vi bildene igjen på et galleri ferdig innrammet og klar for henting. Soli Brug ble straks kontaktet og spurt om de våget å ta over stafettpinnen og gi hus til dette motivet som siden det ble skapt virker til å ha sitt eget liv, og følger lover å regler som ikke kan tilhøre noe annet enn det uforståelelige, det mystiske, det kunstneriske.


Åpningen er denne lørdagen (17 januar) klokken 13:00

15 Likes

Woow, grattis! Og flotte bilder​:clap::clap::clap:

1 Like

Kjempe gode bilder ! Skal du selge trykk også ??

1 Like

@Witchdoctor Tusen takk! Utrolig hyggelig å høre :pray::slightly_smiling_face:

@Jambo Tusen takk! :slightly_smiling_face: Ja, Soli har alle trykkene, men vet ikke hvor mange som er stilt ut, men er bare å spørre etter dem så finner de dem nok fram :slightly_smiling_face:

Hva koster kunstkritikerne?

1 Like

@Witchdoctor Det er sabla stort, så det koster 160 000, men en solid bonus følger med - så hvis du stikker innom så forteller de hva det er :smiley_cat:

Shit, det er såpass ja! Ikke mange forunt å selge kunstverk i den prisklassen :fire::fire::fire:

1 Like

Ja, galleriet trenger sin fortjente del av kaka så ting hopper fort opp i pris :blush:

1 Like

Veldig fine verk! :slight_smile: Lykke til @Johan_Reisang!

1 Like

@gnageren Tusen takk! Utrolig hyggelig å høre :slight_smile:

1 Like