Den Unge Herr Holm

Hei alle sammen,

Mitt navn er Kristoffer Aalhus, og jeg er daglig leder i selskapet DUHH Digital AS. Vi er et formidlingsselskap for kunsten til Kim Diaz Holm, også kjent som Den Unge Herr Holm på sosiale medier.

Hvem er Kim?
Kim Diaz Holm er en anerkjent kunstner med over 1 million følgere på sosiale medier. Her poster han videoer om kunst, mytologi, politikk og mental helse.

Siden 2020 har han daglig laget et innslag i serien Daily Ink Monsters, en samling som nå består av over 1300 unike originaler. De siste årene har han også vært med på en rekke utstillinger, senest nå i sommer hvor han stilte ut kunsten sin ved Oseana i regi av Griegsamlingene.

Kim er også en kjent skikkelse i metallmusikk-verdenen, og har samarbeidet med flere større band. Han blir jevnlig invitert til ulike festivaler for å tegne band live, nå sist på Tons of Rock i Oslo. Det høres kanskje merkelig ut, men må nesten sees for å forstås.

Sammen med Kim startet vi selskapet vårt sent i fjor, og det siste halve året har vi solgt kunst til samlere i en rekke land: USA, England, Tyskland, Frankrike, Spania, Brazil, Mexico, Sverige, Island, Sveits, Australia, Finland og Canada.

Noen av hans verk

Aktuelt
I det siste har vi jobbet med å klargjøre en rekke av disse originalene for salg, og vi vil i løpet av høsten gjennomføre flere slipp.

De første 30 verkene fra Daily Ink Monsters serien vil bli publisert tirsdag 05.09.2023, kl. 14:00 på www.denungeherrholm.com.

Interessenter kan signere seg opp på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om kommende slipp. Spørsmål kan rettes mot post@denungeherrholm.com, hvor jeg sitter i den andre enden.

Følg gjerne også Kim på sosiale medier:
TikTok - https://www.tiktok.com/@denungeherrholm
Youtube - https://www.youtube.com/@DenUngeHerrHolm
Instagram - https://www.instagram.com/denungeherrholm
Facebook - Den Unge Herr Holm

Ønsker dere en strålende dag videre!

6 Likes