Faile - Sweet sins i dag

Vet ikke hvor mange som liker Faile her, men selv så synes jeg de har noen fine trykk. Nytt slipp idag som ligger ute nå.

Sweet Sins Brooklyn
28 x 40 Inches
27 Color Silkscreen Print
Edition of 500
310 gsm Coventry Rag (Deckle Edge)
Signed, Stamped and Dated FAILE 2015
$ 500.00

4 Likes

De som ser etter noe stort og bra til veggen sin burde plukke opp en av disse. Faile trykk er vel det absolutt beste du får i kvalitet der ute. Faile er en av de få som faktisk setter spor etter seg utenfor street art. Hvis noen er så heldige å være i New York i sommer burde de ta seg en tur innom Brooklyn museeum der Faile og Bäst åpner en utstilling nå snart.

2 Likes

Bildene i seg selv er kjempetøffe, men jeg får visse assiasjoner til merkeklær med altfor store logoer med den underskriften på bildet…

Brooklyn museum selger en katalog ifm utstillingen. Skulle gjerne vært på utstillingen selv, men det er sjanseløst. Så da er denne et greit plaster på såret. Både signert og med screen printed cover.

http://shop.brooklynmuseum.org/faexca.html

Product Description

This is a limited edition of 300 exhibition catalogues exclusively made to accompany the Faile: Savage/Sacred Young Minds exhibition at the Brooklyn Museum. Each copy is screen printed on the front and back, numbered, dated, and signed by FAILE. Colors will vary - enjoy the surprise!