Galleri GEO - Arboretum - Luis Bivar

Velkommen til en kunstutstilling som poengterer den betydningsfulle rollen naturen spiller i en stadig mer hektisk og urbanisert verden.

Luis Bivar skal transportere bergens-publikummet fra hektiske hverdager til et salgs tilfluktssted hvor vi kan finne ro, representert gjennom naturen i hans lerreter. Kunstutstillingen har fått tittelen “ARBORETUM” (latin for botanisk hage viet til trær)

Botaniske malerier, intrikate og levende skildringer av blomster, planter og naturlandskap er det Luis Bivar er kjent for. Kunstverkene hans forteller om en lidenskap for botanikk, og feires for sin skjønnhet og evne til å transportere seerne til frodige landskap som myldrer av liv. Botaniske hager og skoger representerer et tilfluktssted hvor vi kan finne ro midt i naturen. I våre travle hverdagsliv virker Luis Bivars kunst som et friskt pust vi kan drømme oss bort i.

Vi gleder oss stort til å presentere Luis Bivars nye soloutstilling “Arboretum” i begynnelsen av Mai. Utstillingen vil bestå av verk i ulike størrelser, og teknikkene han bruker er collage, maleri og tegning. I tillegg til nye originaler, vil det også bli sluppet tre helt nye trykk!

Vernissage: Fredag 3. mai fra klokken 16:00
Sted: Galleri GEO, Olav Kyrres Gate 43, Bergen
Utstillingens varighet: 03.05 - 01.06
Til Facebook event
Gratis inngang, alle er velkommen!

5 Likes