GATEKUNSTUTSTILLING - Stord Kulturhus - Galleri Günther & Rammemakaren AS

Galleri Günther og Rammemakaren AS inviterer til “GATEKUNSTUTSTILLING” i Kulturhuset på Stord. Vi har fikset et lokale på 211 kvadratmeter til denne anledningen. Utstillingen vil være åpen fra Fredag 30. Nov - Søndag 2. Des. Den offisielle åpningen er Lørdag 1. Desember. Da er vi åpen fra kl 11-20. Kl 12:00 åpner ordfører Gaute Epland utstillingen. Gallerist Aleksander Isdal Günther som arrangerer utstillingen vil også si noen ord om hvordan han ble interessert i denne kunst-stilen.

I tillegg vil han fortelle litt om de ulike verkene som er på veggene. Det vil være nye verk som ikke har blitt sett før. Vi gir også bort 3 trykk til besøkende som kommer innom utstillingen. Det er en salgsutstilling, så her er det mulig å få kjøpt julegaver. Noen av kunstnerene vil være til stede på utstillingen, men som mange av dere vet er de fleste gatekunstnere anonyme og jobber under ulike pseudonym for å slippe personlige problemer med politiet. Alle kunsterene er veldig flinke. Vi vil stille ut alt fra nykommere til nasjonalt og internasjonalt etablerte kunstnere.

Med utstillingen vil vi også vise evnen gatekunstnerene har til å få kunsten sin fra gaten og inn I galleriet. Vi viser kunst laget med ulike medium og metoder. Frihånds-graffiti, tusj og sjablonger. Trykkmetoder som silketrykk, digitale trykk og etsinger vil også bli vist frem. Vil nevne igjen at du får 5% på innramming av kunst og foto hos “Rammemakaren” hvis du oppgir navnet ditt på Kunstveggen. Håper mange folk kommer, både folk fra Stord, og tilreisende. For de som bor i Bergen er det ikke vanskelig å komme over. Det er mulighet å ta hurtigbåten fra Strandkaien (tar 2t). Kunsthallen til Kulturhuset ligger 5 min gåavstand når du har ankomt Leirvik. Kunstnerliste: AFK, NIMI, Canevil, Skurk, Hama Woods, DOLK, Bitta Bjørnsdotter, RIPSTREETART, LISE, FABEL VESEN, JPS, Trøbbel, Øistein Dypedal, GAGÜ, Tom Korsvold, HZG, Martin Whatson, oon, CRIB, Tegson, JOY, De Vil, 9TRAM, PEZ, Magdalena From DeLis, MITO, Chris C, Bjor Grønner, La Staa, Annmaleri, Jan Olav Forberg + flere.

Link til galleriet’s Instagram: https://www.instagram.com/gallerigunther/

Link til galleriets Facebook: Redirecting...

Link til “GATEKUNST arrangementet”: GATEKUNSTUTSTILLING

16 Likes

Lykke til med utstillingen!

1 Like

Veldig bra jobbet og lykke til med videre forberedelser👍🏻

1 Like

Får prøva å komma heim i helgo å sjå då😁 lykke til!

1 Like

Takk for gode ord folkens, føråpningen gikk veldig bra. Er mye som er solgt allerede, legger ut noen bilder i morgen.

1 Like