GUTTESTREKER - Soloutstilling - "Sunny on a dark night"

Etter å ha etablert seg på østlandet med gode besøks- og salgstall er det en glede å kunne presentere duoen Guttestreker sin første soloutstilling på vestlandet, “Sunny on a dark night”.

Duoens dystopiske og fargerike bilder inneholder referanser til religion, filosofi, miljø, utvikling, konflikt, vitenskap og selve meningen med livet. Bildene er full av detaljer som gjør at du stadig oppdager nye elementer i arbeidene deres.

Guttestreker består av Petter Malterud Grøndahl og Christoffer Kroge Christensen. Utstillingen vil inneholde originalarbeider, aluminiumsprint, grafikk og lansering på minst fem nye grafiske arbeider.

Kunstnerne vil være til stede på åpningskvelden og de vil også være til stede ved andre anledninger utover i utstillingsperioden (annonseres senere).

Vi gleder oss til å vise dere alle de fargerike kunstverkene duoen står for. Det blir garantert god stemning, DJ og forfriskninger

Alle salgshenvendelser sendes til post@gategalleriet.no. Meld deg på Gategalleriets nyhetsbrev for å motta salgskatalog når denne blir tilgjengelig.

Link til event-side:
https://www.facebook.com/events/276327301024084/

Utstillingsperiode:
22. okt - 6. nov 2021
Gategalleriet
Nøstegaten 42, 5011 Bergen

Vernissage:
22. okt 2021
Kl. 20-22

20 Likes

Når kommer salgskatalogen

1 Like

Den kommer så snart alle detaljer er klare :slight_smile:

Gleder meg!

Alt selges første kveld og ikke online?:wink:

2 Likes

Håper det blir mulighet å kjøpe på nett😊

Bror Bølgedahl, et av flere nye trykk som blir tilgjengelig på utstillingen.

image

PS:
Det blir arrangert afterparty på Bjerck med DJ’s fra Balsawood Records. Petter og Christoffer i Guttestreker vil være til stede.
Sjekk eventet her. Oppmøte i døren. 20 års aldersgrense:
https://www.facebook.com/events/1077510486123025/

4 Likes