Hva synes folket om Helen Beard?

Jeg vurdere å kjøpe en original av henne. Det virker som om hun har veldig moment om dagen. Det vil i så fall bli mitt første kunstverk laget av en kvinne, selv om jeg har vært veldig åpen. Jeg synes i utgangspunktet at det er litt billig å spille på seksuelle motiver, fordi mange kvinnelige kunstnere gjør det. Samtidig så liker jeg koloritten veldig godt, slik at det skaper sitt eget uttrykk noe uavhengig av de seksualisert motivene, og dette skaper høyverdig kunst. Jeg er likevel noe usikker på hvor lenge hun kan forsette med det, selv om Kamasutra har mange interessante stillinger. Jeg lurer på om KVerne har noen interessante refleksjoner.

1 Like

Synes det er helt rått! Kraftige seksuelle budskap som nok likevel svært mange kan kjenne seg igjen i, med deilige farger og god stemning så hun styrer unna vulgær/pornografisk følelsen hos meg. Men med huset fult av småttisser så er de aller fleste uaktuelle å henge på veggen. Har overlatt alle humlen og bien samtalene til fruen og tenker å styre unna en stund til. Kjøpte trykket da, det går :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Må si meg enig med Witch.
Jeg har sett igjennom katalogen mange ganger og vist alle til fruen.
Hadde vi/jeg vært 60 år og ungene ute av hus så kunne jeg nok kjøpt.

Orker derimot å risikere de ubehagelige blikkene fra foreldre til venner av mitt barn som har vært på besøk hjemme hos oss og spurt sine foreldre hvorfor vi har bilde av «en kvinne med en banan i munn» hengende i stuen…:grimacing:

1 Like

https://theunitldn.com/store/artworks/7128-helen-beard-i-reflect-on-my-reflection-2019/

Den var lekker