Jackson Casady - tips om LA kunstner på vei opp

Jackson Casady er en fantastisk kunstner fra LA som er up and coming. Han har kunstutdannelse fra University of Virginia. Her er hjemmesiden hans: https://www.jacksoncasady.com og mer info om han her: Everipedia Studioet hans ligger i Inglewood.

Casady er nylig tatt inn i huskolleksjonen til Impact Art Gallery, sammen med 11 andre artister. Blant disse 11 finner du Jean-Michel Basquiat, Pablo Picasso, Kaws og Andy Warhol: Impact Art Gallery-Artists

Casady var bl.a. nylig featured i Artmazemag med en dobbelside: Jackson Casady on Instagram: “Thank you @artmazemag and @colonelcatfish for including me in the autumn edition”

Han kritiserer hele LA/Hollywood kulturen med en potpurri av botox, diskriminering og særlig utnyttelse av unge jenter. Stilen hans er særegen, og det er enkelt å spotte en Jackson Casady “in the wild”, hvilket gjør han attraktiv.

Casady representeres av Sophia Penske, som er arvingen til Penske Automotive Group, og det er mye ressurser som legges inn i å pushe han frem nå. Les om Penske her: Curator Sophia Penske Is Shaking Up the California Art Scene | C Magazine

Oil on canvas bilder av Casady koster per dags dato mellom 25 og 40 tusen kroner, men prisen kommer antageligvis til å øke raskt. Han har kun vært “aktiv” i ett år. Jeg har et par bilder til salgs dersom noen er interesserte. Kan sees live i Drammen eller Oslo. Nyt!

11 Likes

Veldig spennende! Hvorfor er du så snill å tilby oss disse bildene akkurat nå, rett før han virkelig slår igjennom? Er det ikke bedre å sitte på dem selv en stund til?

8 Likes

Jeg har jobbet i LA de siste to årene, og har hentet over 13 verk til Norge. Jeg har ikke plass til alle bildene, så kona har valgt ut de hun har lyst på, så selger jeg resten. Du må gjerne kjøpe direkte av Casady, det er enkelt å komme i kontakt med han på Instagram. Når du kjøper rett fra kunsteren betaler du heller ikke toll på import.

4 Likes

Ser også at han løftes frem av mange jeg følger på IG!

1 Like

Helt suverent, takk for tilbudet!

1 Like

Ja, han begynner å bli relativt kjent i kunstmiljøet i LA nå. Det er pussig med det, men jeg har vært på 20-25 exhibitions de siste årene, og man begynner å kjenne igjen folk i LA også. Ikke så stort miljø som jeg hadde trodd på forhånd.

1 Like

Hei,
Kan du sende meg bilder og pris på det du har for salg?

Hilsen,
Erik

2 Likes

Jepp. Kontakter deg på DM.

Hei, Send det gjerne til meg også.

1 Like

Jepp!

Jeg også ønsker pris på div bilder, takk :slight_smile:

1 Like

Har forsøkt å kontakte trådstarter, men ser ikke ut som han er spesielt aktiv. Er det noen av dere som var i kontakt med han sist, som fikk mailadressen hans og har mulighet for å sende den til meg?

1 Like