Mehdi Ghadyanloo

Ghadyanloo er en fantastisk Iransk kunstner som jeg oppdaget via hans rundt 100 vegger i Iran. Jeg gjorde hans første utstilling i mitt gamle galleri I Bergen, Galleri GEO, og har vært god venn med han siden. Han åpner ny utstilling i London 26. februar og jeg kan absolutt anbefale å ta en tur innom om du er i området.


http://supertouchart.com/wp-content/uploads/2013/05/fa936e9055acba8c7e38c6438aa99367.jpg

http://vrais.fatcap.org:8081/uploads/msc/2013-07-31/lv_1416b08e1866bf0eb44e4688184afbe8f1d180e9.jpg

Mehdi Ghadyanloo - Mirage of Redemption @ Galleri Geo7 Likes

Link for å laste ned PDFen til hans nye show
https://howardgriffingallery.wetransfer.com/downloads/6300b4a5c69880cebdb5e8c8965d8a0a20150218115426/a72577

2 Likes

Preview sheeten ser helt strålende ut.

1 Like

Kult! ,minner litt om Strøk noen av disse.

Kjøp Mehdi! Han blir stor!

2 Likes

Mehdi har malt noen vegger i forbindelse med hans London utstilling
3 Likes


On February 26th, Howard Griffin Gallery will be opening another worthy show in London featuring the art of Mehdi Ghadyanloo. Entitled Perception, the exhibition will explore the darker side of the Iranian artist’s work, when compared to the public murals he has been known for which are sponsored by Tehran’s Beautification Bureau. The new paintings will also feature the optical illusions and geometrical forms which are present in the 100 murals that he has been responsible for which have become part of the visual landscape of contemporary Tehran. Rounding out the show will be an accompanying publication, a sculptural installation, as well as works on the streets of London, Ghandyanloo’s first public murals outside his home city.

Flere bilder på Arrestedmotion

1 Like

Hi-Fructose har skrevet om Mehdis nye utstilling. Jeg drar til London i morgen tidlig for å få den med meg. Fra det Mehdi har vist meg blir det en fantastisk utstilling.

PS. Har oppdatert hva som er solgt av akvarellene. Om noen er interessert i lerret har jeg det tilgjengelig.

2 Likes

Tok litt bilder fra utstillingen på Howard Griffin. Er ganske mørkt der inne så litt vanskelig å ta bilder, men dere får hvertfall litt oversikt.

10 Likes

Takk som deler. Har sansen for dette virkelig en spennende artist.

Utrolig stilige bilder. Hvor ligger prisleiet på disse lerretene? Sendte forespørsel til galleriet og forsto det slik at showet er utsolgt og at hans neste show i Los Angeles også er utsolgt og at det er venteliste.

1 Like

http://www.sothebys.com/en/news-video/blogs/all-blogs/Cultural-Crossroads/2015/05/street-art-or-fine-art.html

1 Like

Enig i at dette var interessant :slight_smile:

6 Likes

Mener jeg har lest her et sted at han skal ha utstilling i Oslo i løpet av året? Noen som vet noe mer?

Mener å huske at det var @Gard som skulle ha utstilling med han i galleriet Rod Bianco.

Endelig tilbake og klar til å finne sin plass på veggen

7 Likes

Rod Bianco Gallery (mitt galleri) kommer til å ha en utstilling med Mehdi mot slutten av året.

3 Likes

Utgikk dette eller har jeg gått glipp av årets happening? Skulle tro det var mer oppstandelse her inne dersom det var en utstilling i Norge.

Apropos Mehdi, ser det er veldig mange trykk for salg for tiden. Fikk også mail fra galleriet om jeg var interessert i å bli samler. Det trodde jeg aldri ville skje. Trodde alt som kom umiddelbart ble revet bort av eksisterende samlere.

Er Mehdi bare hype? Utgir seg for bare å være tilgjengelig for en eksklusiv gruppe, men dette er kanskje mest for å få folk interessert?

Jeg bare spør. Det er ikke nødvendigvis kritikk. Er stor fan av Mehdi og skal nok ha en eller to på veggen en gang uansett. Synes bare markedsføringen er noe spesiell, men det er han /galleriet ikke alene om akkurat. Mye rart som foregår i kunstverdenen virker det som