Murmure Street

Tenkte at det var på tide at disse to fikk seg en egen tråd her på KV. Ser de skal ha en utstilling med Galerie LJ i Paris, og må si jeg synes de gjør mye bra for tiden! Liker at de utvikler seg og endrer motivene sine over tid. De har fokus på miljø, men de mestrer veldig bra å endre motivene sine (etter min mening).

Legger ved en link til preview av det nye shower deres i November, hadde likt å høre hva andre tenker om Murmure-guttene!

9 Likes

For ikke å nevne hyggelig dialog man får med dem når man tar kontakt :slight_smile: Ser forresten de nettopp var på Vulcan og hadde show

2 Likes

Forsøkte å fiske litt hva de har på gang uten å få en bekreftelse på noe som helst. Men noe nytt er på vei👀

3 Likes

:crossed_fingers:t3::crossed_fingers:t3: Ice Age

1 Like

Bakgrunnen er helt sort, har en mistanke om at det er Whale Sushi😬

3 Likes

Trodde Whale sushi hadde hvit bakgrunn? Uansett - mange gode å velge i. «The Crack» min soleklare favoritt - men den har jo ikke sort bakgrunn…

Edit; ser de har tre Whale Sushi… hvit, rosa og sort. Godt tips!

3 Likes

Der var det bekreftet😊
Murmure shared a post on Instagram: "🚨New print release🚨

We are pleased to announce the upcoming online release of our new screen print "Whale Sushi" this Friday, November 25th.

Be sure to join our mailing to receive all the information.

This...

8 Likes

Dette bildet er dessverre en liten nedtur etter alle de fantastiske verkene de har produsert de siste årene. Står over denne releasen

2 Likes

Hmmm, jeg syns det er veldig kult, og en del kulere enn f.eks søplesekk-havene osv. Interessant at folk ser etter forskjellige ting hos dem! Jeg syns uansett de gjør veldig mye riktig for tida, og det er gøy å følge med på!

4 Likes

Enig med deg, eneste jeg kan bemerke med dette trykket er at jeg mener det er for stort. Hadde tatt seg mye bedre ut om det var 35x47cm eller mindre.

1 Like

Tusen prosent enig. Virker som de har gått for 50x70 nesten som et slags default-valg, men tror det hadde gjort seg litt nettere!

1 Like