Nikolai Torgersen: Utstilling i Gategalleriet 3-19. november

NIKOLAI TORGERSEN - & then in continuation: Revisiting the world for dummies

Vi kan med stor glede annonsere utstillingen “& then in continuation: Revisiting the world for dummies” av Nikolai Torgersen.

Torgersen (f. 1990 Norge) har utdannelse fra Einar Granum Kunstfagskole. i 2012 debuterte Torgersen på Høstutstillingen som yngste kunstner siden 1970. Han har arbeidet som fotograf, videograf og kunster i Los Angeles og i Oslo, men store deler av Torgersens liv har vært preget av angst, depresjon, rus og suicidale tanker. Høsten 2020 ble imidlertid Torgersen avholds, og siden da har kunsten vært svært viktig. I 2021 tok han kunst-Norge med storm med lange køer og utsolgte trykklanseringer, og ble kåret til årets kunstner av kunstmagasinet Subjekts lesere i 2021.

Nikolai jobber i krysningen mellom realisme og abstraksjon, og jobber ut i fra et syn om at realisme er mer enn det øyet ser. Man må bruke flere sanser for å oppleve virkeligheten og denne filosofien ligger til grunn for kunstnen til Nikolai.

På utstillingen vil det være originalverker; tegninger, malerier, airbrush og trykk. Det blir 5 trykkserier. Halvparten av grafikken vil bli solgt på nett før åpning mens resterende bare vil være tilgjengelig på utstillingen.

Vi gleder oss til å åpne dørene for denne magiske utstillingen og kunstner vil være til stedet ved åpningen.

Velkommen!

𝗨𝗧𝗦𝗧𝗜𝗟𝗟𝗜𝗡𝗚𝗦𝗣𝗘𝗥𝗜𝗢𝗗𝗘
3. Nov - 19. Nov 2022
Vernissage: 3. Nov. kl 18:00-21:00

Alle salgshenvendelser til post@gategalleriet.no

Info om utstillingen

(Dette er link til Torgersens utstilling. Hvorfor det er bilde av Siri Røiseth vet jeg ikke)

9 Likes