Om kategorien Veldedighetsauksjoner

Hver dag kommer krigsherjede barn, kvinner og menn over Middelhavet i håp om et liv i trygghet. Kunstveggen vil i sammarbeid med sine medlemmer samle inn penger så vi kan gjøre livet til noen av dem lettere.

Hver tråd er en auksjon der bud gis fortløpende i kommentarene under. Alle kommentarer i emnet skal være bud, gi mer informasjon om kunstner og/eller verk, eller oppmuntre til flere bud. Ingen av verkene har en minstepris så om du er heldig kan du både gi penger til veldedighet og gjøre et godt kjøp. Auksjoner varer i 5 dager fra den dagen de blir lagt ut.

Alle kan legge ut et verk til salgs, men Kunstveggen kan ikke garantere at selger oppretholder sin del av avtalen. Vi har hittil aldri hørt om et slikt tilfelle i løpet av de 3 årene forumet har vært aktivt. Noen givere av verk vil være annonyme, da kan dere sende oss en privat melding så legger vi ut for dere og videreformidler kontaktinformasjon mellom kjøper og selger.

Frakt betales med postoppkrav. Bilder under 10 kg vil det koste 237 kr å sende i oppkrav ifølge Posten sine hjemmesider. I noen tilfeller vil det være unaturlig å sende bilder over større strekninger, det vil da være spessifisert i hvilket område det er naturlig for kjøper å befinne seg. Hvis du bor utenfor dette området og fortsatt vil by må du ha en plan for hvordan du skal få tak i verket.

Alle betalinger skal merkes med verkets navn og betales til denne siden
http://hjelp.nrc.no/hjelp-flyktninger-paa-vei-over-middelhavet-/3-1581

5 Likes

Er det noen som vil donere et verk til Flyktninghjelpen? Send oss en melding med hvilket trykk dere vil gi bort så skal vi lage en større felles auksjon.

Kan gi denne av cart 1. Er rammet inn på rammeverksted med uv glass. Printet var 50x35 uten rammen . Nr 30/32. Jeg betaler pakking og frakt til budvinner. Kan dere adm dette? Er borte nå men kan sende det mandag 5/10 .

1 Like

Da har vi klart å samle inn over 30 000 NOK foreløpig, et resultat jeg synes er utrolig bra!

Takk til alle som har bidratt med kunst og midler :smiley: