På jakt etter et stort bilde 80x80 eller større

Som overskriften sier er jeg på jakt etter er ett eller flere litt større bilder. Gjerne originaler, men budsjettet er på 25.000-30.000,-. Jeg tenkte å høre her etter inspirasjon. Setter utrolig pris på alle forslag. Ingen forslag er dumme. Påforhånd takk :slight_smile:

1 Like

Da foreslår jeg Eelus fifth pentacle, som henger så pent på veggen vår i dag. Du får den for 30.000. Medaljongen på bildet er i ekte 24 karat gull.

Lerret, unikt og eneste eksemplar… ingen trykk eller større/mindre utgaver, 120 x 70 cm

1 Like

Sinnsykshit skal ha soloutstilling neste uke, så et hot tips er å ta kontakt med Galleri Kollekt: :sun_with_face:

https://www.instagram.com/p/BRTzFwvln6u/?taken-by=gallerikollekt

https://www.instagram.com/sinnsykshit/

8 Likes

Takk for tips dere. Skal sjekke ut denne.

@GalleriSundgaarden denne er nok dessverre litt for mørk for hos oss, men tusen takk for tipset. Kom gjerne med flere :slight_smile:

1 Like

Kommer med flere forslag hvis noe dukker opp :slight_smile: Regner ikke med at et Vandal King lerret er av interesse, men det kan jo nevnes :slight_smile:

Det har jeg faktisk vurdert.

Ok, prisen er 18.000, strøkent eksemplar.

5 Likes

Ta bilde av veggen der det skal henge så er det lettere å komme med forslag

Hadde jeg ikke hatt en kone som har noe hun skulle sagt når det kommer til kunst på veggen hadde jeg kastet meg over denne!

2 Likes

Tror det er flere av oss som har det problemet :slight_smile:

1 Like

Derfor Whatson gjør det så bra…

1 Like

Hehe, det er meget mulig!

Omaggio vaser, duftlys og kosekunst på veggene… søtt :blush:

4 Likes

Check, check og check (har en Chinook Hearts mini i hylla, vet ikke om det teller. Ellers ingen MW eller SC på veggen. Enda…?)

Men nå forsøpler vi tråden. Over til faktisk topic så slår jeg også et slag for Sinnsykshit. Gleder meg veldig til utstillingen neste torsdag.

2 Likes

Ja det ser bra ut. Håper de selger trykket på nett i etterkant.

Ellers har du jo Andre Lewro. Portrait er til salgs enda. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker det eller ikke. Men synes han virker spennende.

1 Like

Axel Vindenes leverer også spennende ting synes jeg - men kanskje for “tungt” og fargesprakende for fruen…?

http://www.axelvindenesstudio.com/series/

1 Like

Ta deg en titt på Charlie Roberts. Amerikansk kunstner som er bosatt i Norge. Han stiller ut i hele verden og for den type penger får du deg et ganske stort papir arbeid.

2 Likes

Takk for mye gode forslag, jeg skal undersøke alle :slight_smile: kan legge ut et bilde av veggen(e) når jeg er hjemme i kveld. Kom gjerne med flere forslaget.

Prøver alltid å selge mitt m-city canvas når noen spørr etter noe litt stort som ikke er veldig dyrt. 100x150 cm, selges til under halv galleripris :wink: