Pushwagner til salgs

Hva tenker dere om pris?

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139187048

Uten at jeg sitter med en bakgrunn for å ha fasit, så virker selvportrett som en fin pris for en evt kjøper.

1 Like

Basert på det jeg har sett og hørt av hva andre har vært villig til å betale for Selvportrett er det ingen upris, men 130.000,- er likevel mye penger for et trykk, og dermed er også kjøpergruppen mindre enn ved salg av rimeligere trykk. Det kan ofte ta litt lenger tid når prisnivået er høyt. Om du trenger å selge innen en hvis tid kan du jo be om bud og vurdere salg ut fra det. Lykke til, det er et av Pushwagners beste motiver :slight_smile:

1 Like

Fikk melding tidligere idag om at jeg burde sjekke det opp. Så tar det med til galleri imorgen og satt annonsen som inaktiv.
Håper jeg ikke har blitt lurt når jeg kjøpte de. Da taper jeg mye penger.

1 Like

Huff, krysser fingrene for deg!

1 Like

Takk!

Ble litt nysgjerrig her. Ser at du selger en E.A og har også sett at det lå en annen E.A ute på finn som nå er borte. På bildene syntes jeg at disse trykkene så veldig mørke ut i fargen i forhold til de jeg har sett fra hovedopplaget. Hva er det du har fått beskjed om å sjekke opp - om du har lyst til å dele? :slight_smile:

Nå ser de en del mørkere ut på bildene jeg har tatt. Får det bekreftet senere idag eller imorgen. Får håpe på det beste. Gir oppdatering underveis.

Ok, skjønner. Flott av du vil dele - og håper at det ordner seg.

Nå er det vanskelig å sammenligne to foto tatt av to forskjellige fotografer. Jeg så litt på det selv, men det synes ikke det var så lett å se om det var forskjell. Spesielt blåfarge har en tendens til å vri seg i fargegjengivelsen hvis man ikke har godt lys.

Pushwagners Oblidor
Ligger på Finn til 42 500.- Selges til Kunstveggens medlemmer til kostpris 37 000.-

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178293264

1 Like