Salg/verdivurdering av 4 pushwagner

Hei!

Skal selge 3 pushwagner-trykk.

Oracle filter
Standing Up
We are Secure

Har ikke sett disse i salg på én stund. Noen som har kunnskap om hva disse går for?

2 Likes

Tilstand og proveniens dikterer det aller meste, men generelt sett så ligger disse rundt 30.000, We Are Secure er mest ettertraktet og kan fort ligge litt høyere enn de andre.

2 Likes

Deler dette, en god del “drømmepriser” på finn ser jeg :slight_smile:

3 Likes

Takk for svar!

Proveniens, hva betyr det?

2 Likes

https://kunsthistorie.com/fagwiki/Proveniens
Det kan være kvitteringer, tidligere eiere, opprinnelse etc. Her inne tenker man nok mest på en kvittering eller en form for ektehetsbevis.

1 Like

Takk for info!
Den er i så fall i orden. Når det kommer til tilstand, så har de aldri vært utsatt for direkte sollys, men har hengt på vegg i rom med mye dagslys. Hvem kan man ta med trykkene til for tilstandsvurdering?

1 Like

Utfordringen med mange av disse trykkene er at de er rammet inn svært rimelig, noe som ga mening da trykkene ble omsatt for noen få tusenlapper. Jeg ser ofte at trykkene ser greie ut helt til de tas ut av ramme og man kan da se skjolder, blekning og i verstefall bruk av feil materialer som kanskje ikke har vært syrefrie. Mange fallgruver. En konservator kan se på trykkene og gi en vurdering, men da må de også tas ut av rammen. Ny innramming, med ordetnlig glass og materialer er fort 4000 og oppover for disse trykkene avhengig av størrelse så det er en vurdering man må ta om det er verdt det eller ikke. Så er det også noen som ikke bryr seg om tilstand, eller ikke er istand til å evaluere tilstand - det er jo den perfekte kjøperen :slight_smile:

Blomqvist omsetter store mengder Push trykk iløpet av et år og er igrunn et finst sted å be om vurderinger etc. De er også en fin aktør for å gi Push-trykk proveniens, de sitter på mye kunnskap.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 14 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.