Sandra Chevrier & Dface til salgs

Hei.

Jeg har disse to trykkene til salgs. Begge er innrammet med vanlig glass og befinner seg i Bergen. Ta kontakt på pm dersom man skulle være interessert :slight_smile:

Sandra Chevrier - “La Cage quand le vent se met a tourner” - Pris: kr. 7.500,-

Dface - “Over me, over you 3rd” Ed. 25 - Pris: kr. 5.500,-

Bud vil bli vurdert. Beklager dårlig bildekvalitet :blush:

Sandra Chevrier solgt.

Den Dfacen var kul.

1 Like

Den er det. For kul til å henge på kontoret mitt som den gjør idag. Nedstemt hjemme dessverre. Du får si ifra hvis du vil ha den på en PM. Prisen er diskuterbar :wink:

1 Like

Hadde tatt den, hadde det ikke vært for at vi har samme problem!

1 Like

Da er vi 3…

2 Likes

Sånn er livet :grin:

Du har nå klart å få gjennom flere Dface hjemme ser jeg; Bend Embrace, Superman. Respekt! Har vanvittig lyst på Bend Embrace, men det er sjelden til salgs ser jeg på både Ebay og BF. Så en litt for seint på BF. Fikk ikke tak i på slippet. Innrammingen din er knalltøff. Dface er altfor lite snakket om her på forumet. Nesten alle Lichtenstein piecene hans er kule synes jeg :relaxed:

DFace er av mine personlige favoritter og også til hun jeg deler leilighet med. Hun er likevel mer kritisk enn meg og liker absolutt ikke alt han har. Neste i innrammingskøen min er Suck Face og den vil pynte opp soverommet vårt sammen med Bend Embrace. DFace virker ikke veldig populær her inne nei, det er synd i mine øyne. Stolenspace har endel originaler på papir til salgs til ikke så altfor ille priser for tiden.
Feels So Good trykket mitt er også en av mine favoritter av det han har laget. Stort, lavt opplag på 48 og høy kvalitet. Bare synd det for tiden henger på rommet til en kamerat jeg bor med…

1 Like

Suck face er knalltøff. Blir stilig ved siden av hverandre de to. Du får poste et bilde her eller på Instagram når det er oppe. Dface er også en mine favoritter. Må ha meg en tur til en by hvor han har malt mural snart kjenner jeg. Berlin eller London blir neste streetartjakt-reisemål. Han har malt kule vegger begge steder. Min bedre halvdel liker flere av Lichtenstein piecene til Dface så Bend Embrace er godkjent for innkjøp. Får prøve å få tak i ett etter hvert. Ordner seg nok med litt tålmodighet. Det er jo ikke noe som haster tross alt :blush:

Denne boken anbefales hvis du ikke allerede har den i hyllen:

2 Likes

Noen fete vegger mens vi er nå inne på Dface:

https://www.instagram.com/p/BGj2wDTK4t1/
Coney Island

https://www.instagram.com/p/BCNOg1Yq4tb/
London

https://www.instagram.com/p/-9vLoXq4hm/
Miami

https://www.instagram.com/p/8gTzwjK4iy/
Reykjavik

https://www.instagram.com/p/7lLi6HK4j9/
Fort Smith

https://www.instagram.com/p/xRzecpK4tt/
Miami

1 Like

Liker og D*face veldig godt. Snakkes alt for lite om her inne. Men igjen, ikke veldig kvinne vennlig (hvert fall ikke min kvinne) :stuck_out_tongue:

Hun jeg deler leilighet med liker dface bedre enn sc osv. Tenker jeg er heldig

1 Like

Singel i dette huset.
Men sliter likevel med å bli enig.

4 Likes

Dface er vel nesten oblig i et urban art hjem?

1 Like

HELT enig :smile:

Dette emnet ble automatisk lukket 14 dager etter siste innlegg. Emnet kan ikke lenger svares på.