'Siste-Skrik' fra kunstverden!

Vet ikke det finnes en tråd eller under hvilke katagori et slikt ‘tema’ bør legge seg, men sannheten er at alle ønsker å være først ute/klar til neste release - på kjente streetart-kunstnere. Men det finnes alltid noen ‘nye’ / ukjente kunstnere som en også bør følge med på. En tråd der generelt ‘siste-skrik’ fra kunstverden kan publisreres, kan gi ‘forumets medlemmer’ en fordel iforhold til våre venner ‘across-the-sea’:wink:

Kampen om F5-knappen - kan vi ikke gjøre noe med, men muligens rekrutteringen av nye ‘medlemmer’ til kunstveggen kan øke om vi deler bredden om hva kunsten-verden har å tilby. Et emne/tema hvor medlemmene selv selekterer ‘releaser’ etter eget syn/smak.

Det finnes et par sider som gjør noe av denne jobben:

http://www.drymounted.com/
http://411posters.com/

Føler at ‘kunstveggen’ kunne laget et lignende konsept/tema/katagori - basert på medlemmer av forumet sin anbefaling/smak. @Gard (what say you?)

2 Likes

Kan også tipse om artcollectorz.com, der legges det ut bilder av nye releases hele tiden. Hva som kommer til å slå an er helt umulig å si, men kunstveggens brukere var veldig tidlig ute på Sandra Chevrier. Jeg tror man skal ha litt is i magen og slå til på dem man synes er gode i stedet for å prøve å slå markedet hele tiden. Finn florerer av folk som ikke akkurat slo markedet.

Mitt lille tips er den belgiske kunstneren Bisser. Veldig ulikt det man er vant til fra stensil-kunst, men en spennende type å følge.

1 Like

Enig med @azidops - ‘kjøp kun det du selv liker, og ville hengt på din egen vegg’.

Siden vi alle kjenner S.C. som da er en pioneer for det motsatte kjønn, vil jeg anbefale Zaira.
http://www.zaira-art.ch/index.php
Hun kombinerer mye av sine verk med sin samboer BUST, mye bra street art, til overkommelige priser, inntil videre.

Mr Brainwash har en release imorgen for de som er interessert.

Kommer i white-edt og grey-edt.
http://www.mrbrainwash.com/store/store.html

HUEMAN - mange spennende kvinnelige artister etter jeg ‘startet å leke’ med tanken:)
Hun skal delta på POW! POW! Hawaii! i feb. 2015.Ser ut som Borondo slipper et nytt print i februar👍

1 Like

Nice, hvor slippes dette?

Muligens her: http://www.rexromae.com
Borondo har et show som starter der 5. Februar. En del kan kjøpes på showet og noen online.

1 Like

Jeg syntes alt av siste skrik fra kunstverden burde få hver sin tråd. I et forum er det meningen at ting skal diskuteres så da kan en stor samle tråd bli veldig rotete når det diskuteres mange ting samtidig. Det man eventult kan ha syntes jeg er samle tråder for en kunstner. Alt den kunstneren gjør postes inn under en post. Søkefunksjonen i dette forumet fungerer veldig bra (du får til og med opp forslag til hvor du kanksje heller burde poste når du lager et nytt emne) så det skal være relativt lett å få med seg det som skjer. Veldig få her inne som har lik smak så en samletråd vil inneholde mye crap og noe bra for de fleste.

Et annet forslag er at vi lager en ny kategori som heter “Kunstner” der kan man lage et emne per kunstner og man kan samle masse kunstnere og lage en form for database.

Andre forslag til hvordan det burde være?

3 Likes

Tråder pr kunstner høres meget bra ut, kan dog bli mange tråder. Kanskje norske, engelske, amerikanske osv med undetråder?

Jeg tror i starten vil det bli veldig mange tråder, men etterhvert så handler det mer om å vedlikeholde eksisterende tråder og da blir det litt enklere vil jeg tro.

Om noen fortsatt bruker kategori visningen så vil det veldig fort bli uoversiktlig, men om man alltid bruker f.eks. siste vil det være en veldig enkelt å få med seg det som skjer.

Jeg mener at dere som styrer showet/kunstveggen bør få bestemme oppsettet. Lagde egentlig ‘siste skrik’ for jeg følte at denne type tråd manglet. Er spent på fremtidig løsning :slight_smile: Vi har jo et felles mål/ønske om å få til et best mulig norsk forum.

Ikke noe vits i å begynne med ting folk ikke vil ha. Vi er interesert i å ha et forum som passer alle best mulig. Vi hører på alle tilbakemeldinger vi får, så alt dere kommer med bidrar til å gjøre forumet bedre :wink:

Da har jeg laget en ny kategori. Så bare å begynne å poste om kunstnere. Per i dag er det et prøveprosjekt, kanskje vi endrer på oppsettet senere. Alt av kunst du tror flere kan ha glede av.

Forslag til oppsett av nye emner:
Kunstnernavn
Litt info
Litt bilder

Nye poster skal omhandle en utstilling eller et event, et nytt bilde ect. Ikke legg ut alt Dolk har gjort i hele sin karriere i en post.
http://forum.kunstveggen.no/c/kunstnere