Soloutstilling - Adam Bjerck: Atomic light and floral life

Vi har den store glede av å ønske velkommen til Adam Bjerck sin separatutstilling «Atomic light and floral life» i Grieghallen sin foaje fra 9. november - 7. desember!

Etter sin første separatutstilling på Kunsthuset Wendelboe i 2021, hvor av alt ble solgt ut, har disse ettertraktede originalene ikke blitt vist i Bergen siden.

I regi av Gategalleriet vil «Atomic light and floral life» presentere nye originalverk av den populære stilen. De fargerike og abstrakte verkene vil gi et mektig utrykk mot Grieghallens massive betongvegger.

Den 9. november kl 20:00 åpner utstillingen. Den vil by på en ny og unik kunstopplevelse. Kunstneren vil selv være til stede under åpningskvelden og det vil bli servert noe kaldt i glasset.

Vi ønsker hjertelig velkommen til en sanselig kunstopplevelse!

Alle salgshenvendelser sendes til post@gategalleriet.no.

UTSTILLINGSINFO
ATOMIC LIGHT AND FLORAL LIFE
STED: Grieghallen
TIDSROM: 9. nov - 7. des 2023

VERNISSAGE
9. november kl 20:00 – 22:00
Kunstneren selv vil være tilstede under åpningskvelden for det som blir en kunstnerisk begivenhet. Under åpningen blir det servert noe kaldt i glasset og levende musikk.

UTSTILLINGSPERIODE
Fredag 10 november 11:30 – 16:30
Lørdag 11. november 13:30 – 16:30
Lørdag 18. november 12:00 – 16:00
Lørdag 25. november 14:00 – 17:00
Fredag 6. desember 12:00 – 16:00
Torsdag 7. desember 12:00 – 16:00

(Endringer kan forekomme. Se vår nettside for oppdaterte tidspunkt)

Om kunstneren:
Adam Bjerck har en bakgrunn som kokk entreprenør. Han har tidligere deltatt på kokkelandslaget i tillegg til nå å drive flere velkjente restauranter. Han er også frontfigur for matleveringsselskapet “Adams Matkasse”. Bjerck trekker fram at det kulinariske håndverket har flere likhetstrekk til den kreative prosessen i kunst. Dette ser man gå igjen i de elegante og smakfulle verkene hans.

De abstrakte verkene til Adam Bjerck viser en gjenkjennelig kunstnerisk stil der mønsterbasert detaljarbeid i form av prikker, malestrøk og fargegradering gir en kraftfull og dynamisk følelse. Selv kaller Bjerck denne kunstneriske stilen moderne/abstrakt pointillisme.

Den visuelle utforming til verkene fanger lyset, vibrasjoner og ikke minst farger, noe som skaper en følelse av en dragning mot verkene der detaljene vokser jo nærmere enn kommer.

UTSTILLINGENS HOVEDSIDE

4 Likes