Soloutstilling med TREF i Gategalleriet 4. mai

Når hennes mor gikk bort begynte Therese Refvik ((f.1991), aka TREF, å male som terapi i 2014. TREF er fra Stavanger men ble først invitert til utstilling av Graffik Gallery i England i 2015.

I 2016 holdt hun sin første solo-utstilling i Stavanger med tittelen “Nostalgi” og vi har gleden av å invitere til oppfølgeren “Nostalgi 2” som blir hennes første solo-utstilling i Bergen.

“Nostalgi 2” blir en sjablongbasert gatekunst-utstilling hvor hun lar seg inspirere av barn og eldre hvor hun reflekterer rundt de forskjellige livsfasene. Alle har et forhold til nostalgi som gjerne forsterker seg med alderen. Når barndommen blir fortid blir man ofte nostalgisk og man lengter tilbake til øyeblikk og minner som har skjedd. Fuglene i motivene hennes representerer disse følelsene, øyeblikkene og minnene man har med seg igjennom livet.

I “Nostalgi 2” lar hun et skritt videre og lar seg inspirere av naturen i form av tradisjonell landskapsnatur. Dette bruker hun som en kontrast mot det urbane som harmonerer sammen.

Vernissage
Det blir vernissage 4. mai kl. 18 i Gategalleriet.
Det blir som vanlig god stemning, noe å drikke og DJ. Ta med en god venn så snakkes vi i Gategalleriet!

Facebook event:

6 Likes

Har dessverre dratt fra byen mellom de syv fjell innen da, men lykke til! :slight_smile:

But next time!

1 Like