SORRY og Mr. Adolfito - You are not invited

UTSTILLING
SORRY og Mr. Adolfito - “You are not invited”
Sted: Gategalleriet (Nøstegaten 42, 5011 Bergen)
Dato: 12.-27.
Vernissage: 12. april kl. 20-22

Gatekunsterne SORRY og Mr. Adolfito slå sine kreative krefter sammen og inviterer til en skikkelig gatekunstutstilling med meksikanske vibber. Det blir kunstssalg, giveaways, totebagstation, meksikansk snack og forfriskninger med egen label akkompagnert av DJ. Etterpå inviterer vi til afterparty på Bjerck med DJ og byens beste utsikt!

SORRY er kjent for sin allsidige stil. Om det er et lite klistremerke som skal designes eller en stor mural som skal kles med farger; ingen kreativ jobb er for liten eller stor. Med humor, sjarm og øye for det estetiske er SORRY en av de mest aktive kunstnerne på gatekunstscenen i Bergen.

Mystiske Mr. Adolfito. Ryktene forteller at han lærte sine tricks fra de gamle Aztekerne. Med sin meksikanske bakgrunn har han satt farge på den bergenske graffitiveggen. Mange kjenner til hans Luchadores (Meksikanske wrestler) og lite gjør han mer allergisk enn hvite vegger. Med sin estetiske sans, forkjærlighet for farger og kubistiske tilnærming har han utviklet sin unike stil og palett.

Det blir prints, det blir originaler og det blir totebags! Her blir det noe for alle sin (gatekunst)smak.

Sett et kryss i kalenderen, knute på fing og send ungene til svigers! 12. april blir det vernissage kl. 20-22 i Gategalleriet og du er selvfølgelig ❤️-lig velkommen!

Etterpå feirer vi med DJ og bar på Bjerck, der er du også velkommen i fra kl. 22:30. Gratis inngang.

Utstillingen står fra 12. - 27. april og følger galleriets åpningstider.

6 Likes