Stor kunst ønskes kjøpt

Hei!

Har fått en ganske stor vegg ledig og er på utkikk etter et større verk (opp til 150x75). Synes det er vanskelig å finne noe i den størrelsen som ikke sprenger budsjettet. Artister som fenger er Whatson, Dolk, Pøbel, Melgaard, Snik, Chevrier m.m, men verket trenger ikke være av en av disse eller særlig “kjent” så lenge det treffer meg.

Håper noen kan inspirere meg, bare å spy ut tips :slight_smile:

Kanskje Mr. Jago fenger? 91x91cm og pris rundt 5k.

Richard Ryan "HOMAGE A BASQUIAT‘’ | FINN.no.

Det er stort og fint, mye for pengene👍

Hope fast blue is a big piece (70 x70 cm without pp and frame).

Hva er du på jakt etter? Trykk eller originaler? I den størrelsen du nevner er ofte originaler det mest naturlige alternativet da innramming av trykk gjør at du fort er oppe i prisen av en original uansett.

Slava Nemes har noen fine verk. Vi har hans kunst i galleriet.

6 Likes

Hva har skjedd her?

1 Like

Hei!
Jeg ser på kunstnerene som interesserer deg. I galleriet har jeg en del fra Bjarne Melgaard. Link til kunstnerprofilen hans:

“u.t 1” er utsolgt (pink panther)men kan få tilsendt en til om ønskelig.

Vi har også noen få verk fra DOLK tilgjengelig i nettbutikken, mye er solgt. I neste uke får vi inn en del trykk og originaler av DOLK. En del vil bli tilgjengelig i nettbutikken, noen vil kun være tilgjengelig i galleriet.

Link til DOLK verkene våres:

Bjor Grønner er også i stencilkunstsjangeren som jeg ser du har interesse for. Han har flere originaler som er store og som tar seg godt ut på veggen. Om du er interessert i å ta en kikk:

https://gallerigunther.com/-c48117723

Om du eller andre har spørsmål så send dem til gallerigunther@hotmail.com

Mye god inspirasjon her. Tenkte jo i utganspunktet trykk, men orginaler til rett pris er heller ikke å forakte. Planen var å ha et avlangt bilde, slik som Richard Ryan over her. Har allerede et Sandra på veggen så tenkte kanskje i andre baner denne gangen. Takk for mye gode tips :slight_smile:

Tipper at det er plastikkmappen som trykket ligger i som er grunnen til at det ser skadet ut. Men skal ikke si noe for sikkert.

1 Like

Better out than in i think.

Sorry for the plastic sleeve…

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket 14 dager etter siste svar. Nye svar er ikke lenger tillatt.