Street Art Oslo presenterer: Dog Days 3.0

Street Art Oslo inviterer deg til sensommerens utstillingsserie Dog Days 3.0, som vises i vårt mikrogalleri og bakgårdshage ved Sofienbergparken.

Dog Days er et årlig utstillingsprogram som presenterer kunstnere og prosjekter som reflekterer det bredere spekteret av graffiti, gate- og outsiderkunst. Dog Days viser frem originale tegninger, malerier, skulpturer, installasjoner, wearables, trykk- og zineutgivelser i begrenset opplag og mer, og har som mål å knytte gaten til galleriet, gjennom å vise hvordan kunstnernes studiobaserte praksis forholder seg til arbeidene deres i det offentlige rom.

Hver fredag i september åpner vi en ny utstilling som står i kun tre dager, og årets line-up er som følger:

8.9 I.T. Hammar, Emil Ellefsen & Martin Massiv
15.9 Løkka-lykke finissage
22.9 Blank & Uhyr
29.9 Neslihan Ramzi

Først ut er altså en gruppeutstilling med I.T Hammar, Emil Ellefsen & Martin Massiv, som utforsker trioens individuelle og kollektive forhold til illustrasjon og graffiti. Kunstnerne viser både originale verk og kunst-trykk i begrenset opplag.

I. T. Hammar


“Flere trær” (2017 / 2022)
Reproduksjon i begrenset opplag: 13
40 x 40 cm Gicléeprint på hamp-bomullspapir
Uten ramme: 1 500,- / Med ramme: 2 700,- (+ 5% kunstavgift)

Med oljemaling og blekk lager gjerne I.T. Hammar (f.1989) omhyggelig detaljerte tegninger av tagging, graffiti og ‘fly-posting’. De malte verkene hennes beveger seg mer på grensen mellom fantasi og virkelighet, og den subjektive naturen til våre felles opplevelser.

Emil Ellefsen


Grisk (2023)
A5, tusj og blyant
3000,- inkl. ramme (+ 5% kunstavgift)

Emil Ellefsen (f. 1989) er en Oslo-basert illustratør, tegner og graffitikunstner. Hans studiobaserte praksis innebærer å lage møysommelig detaljerte tegninger og malerier, mens graffitien hans hovedsakelig består av abstrakte bokstavformer.

Martin Massiv


Martin Massiv: “Oslograff 2” (2023)
A5, tusj på papir
4500,- inkl. ramme (+ 5% kunstavgift)

Martin Massiv ble forelsket i graffiti i 2002, og har kontinuerlig malt de siste 21 årene. I 2020 flyttet han til Sortland i Nord-Norge, hvor den enorme kjedsomheten fikk ham til å ta opp sin gamle vane med å male og tegne detaljerte og rare bokstaver på papir.

For komplett liste over kunstverk, ta kontakt med hanne@streetartoslo.no

Vernissage: fredag 8. september, kl 19-22
Visning: lør-søn kl 12-16

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen!

1 Like

I. T. er en av tre kvinnelige kunstnere vi i år inviterte til å lage sine første kunstverk på gatene her på Løkka, som del av vår gatekunstfestival, sammen med Caroline Borge og Bella Fasmer. I 2021 inviterte vi kunster Lea Alstad til å lage sitt første gatekunstverk, og i fjor Eva Hansen Sjøvold. Begge disse kunstnerne har siden markert seg, både i og utenfor galleriet.

Vi ser frem til å følge med på disse utrolig talentfulle unge kunstnerne videre, og vi er veldig glade for at alle melder tilbake at de vil fortsette å lage kunst der alle kan se den - på gata:)

Her er en fin sak om I. T. som stiller ut hos oss denne helgen:)

1 Like