Utstilling: Ma$arati - "Deep in Heaven, high in hell"

𝙈𝘼$𝘼𝙍𝘼𝙏𝙄 𝙎𝙤𝙡𝙤𝙪𝙩𝙨𝙩𝙞𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜

I samarbeid med Grieghallen er det med stor glede at Gategalleriet kan inviterer dere alle til soloutstilling med Ma$arati!

Den 24. juni kl 20:00 åpner dørene til “Deep in Heaven, High in Hell”. Utstillingen vil finne sted i den praktfulle foajén til Grieghallen.

Ma$arati vandrer en sti ingen andre vandrer. Med ett eksplosivt spontant utrykk maler han følelser og tanker i sin reneste form. Tonen i bildene danser mellom mørkt og lyst hvor temaene spenner seg fra kjærlighet og empati til sinne og ensomhet. I en jungel av abstrakte venner, klør og blomster finner man seg i en forvridd drøm i et blomstrende mareritt. Med denne fryktløse stilen har han bygget seg opp en særegen komposisjon som er blitt skrevet om i mange publikasjoner og blitt stilt ut i flere land.

I Ma$aratis verden befinner man seg et sted mellom å dekorere klær til prominente artister til nesten utsolgte utstillinger i millionklassen. Det er trygt å si at han er et fenomen innen kunst.

Etter å ha etablert seg i både Norge og utlandet vender Ma$arati til Grieghallen for det som blir hans største utstilling i Bergen. Dette blir en spektakulær kunstutstilling.

Vi gledes!

𝙑𝙀𝙍𝙉𝙄𝙎𝙎𝘼𝙂𝙀
24. Juni kl 20:00 – 22:00
Kunstneren selv vil være tilstede under åpningskvelden til det som blir en fargerik og skarp begivenhet. Under åpningen blir det servert noe kaldt i glasset og DJ.

Alle salgshenvendelser sendes til post@gategalleriet.no

𝙐𝙏𝙎𝙏𝙄𝙇𝙇𝙄𝙉𝙂𝙎𝙋𝙀𝙍𝙄𝙊𝘿𝙀
24. Juni – 16. Juli 2022
Grieghallen er kun åpen ved konserter. Derfor vil det bli arrangert egne visninger etter åpningsdagen. Datoer vil bli annonsert senere. Meld din interesse i e-posten over.

Facebook eventet vil bli oppdatert med mer info når dette foreligger

5 Likes

Vi smeller til med en heidudrandes etterfest etter Ma$aratis utstilling i Grieghallen!
I samarbeid med Kulturhuset i Bergen blir det ett stjernespekket lag med noen av landets beste hiphopartister og DJer som tar turen, og du kan blant annet oppleve hitmaskiner som Isah, Dutty Dior, Snowboyz, Prollynah, DJ Fatos, Angelo Reira og Sli0h! I tillegg kommer en rekke store artistoverraskelser som du garantert kjenner til fra tidligere!
Dette blir sommerens drøyeste klubb-event!

ID: 20 år
Billett: 265 kr

5 Likes

Uvanlig kost at BEGGE lokalavisene dekker en utstilling så grundig men veldig gledelig.

Har designet klær for Post Malone og Travis Scott. Nå stiller han ut i Bergen

Mathias Nordby (30) selger kunst for millioner. I Bergen skal han tatovere en superstjerne backstage før konsert.

5 Likes

Ma$arati og Post Malone chiller alene i Grieghallen noen timer før PM skal på scenen i Bergen. 10 verk skal over dammen når utstillingen er ferdig.

Foto: Linda Vorraa/Grieghallen

13 Likes

Noen bilder til av Ma$arati og Post Malone som gikk rundt i Grieghallen og koste seg. Det var lett å se at de var gode venner som hadde stor respekt for hverandre. PM viste seg å være en veldig jovial fyr som var lett å snakke med, håndhilste på alle og på et tidspunkt gikk han ut og tok noen selfies med fans som tilfeldigvis oppdaget at han var i Grieghallen. Et lite stykke Beatles, men null stjernenykker. Han var innom en god halvtime før managementet ville videre i programmet.

Foto: Gategalleriet

19 Likes

Lite action i denne tråden? Er ikke Ma$arati noe som faller i smak hos KV sine medlemmer? :man_shrugging:

1 Like

Jeg synes mye er rått - spesielt det som vises her🤘🏻

1 Like

Jeg syntes han har et og annet helt ok bildet. Ikke noe jeg hadde hengt på veggen eller løftet et øyenbryn for. Men det er sikkert noen det appellerer til.
Kan være noen er interessert og kjøper fordi de vil ha det samme på veggen som en eller annen kjendis har hengene.

1 Like

Er du nysgjerrig vil jeg absolutt anbefale å ta turen. Både for å se bildene, men også omgivelsene bildene henger i. Det er ikke så lett å gjenskape det.

På generelt grunnlag vil jeg anbefale å kjøpe fordi du vil ha det på veggen og ikke bare fordi en kjendis har kjøpt noe. På en annen side er det ofte en ekstra boost, bare spør Banksy.

Vi hadde solgt rundt 25 verk før PM stakk innom så det er heldigvis ikke bare han som har kjøpt

3 Likes