Vernissage fredag 29 oktober klokken 18 i Henrik Ibsens Gate 40, Oslo

Heisann

Vil gjerne ønske dere velkommen til utstillingsåpning og vernissage av Fading Faces, fredag 29 oktober klokken 18!

Karl-Kristian Jahnsen Hus er kunstner og fotografspire fra den lille øya Bjorøy like utenfor Bergen. Han har gjennom en periode på tre år oppsøkt forskjellige naturreservater i Afrika og Asia der han har dokumentert disse truende artene gjennom usjenerte og personlige portretter i stillbilder som han nå stiller ut i Oslo. Blant annet har han vært i Uganda, ett av tre land hvor den utrydningstruede fjellgoriallaen lever i dag.

Utstillingen Fading Faces er en prosjektbasert utstilling hvor fokuset til fotografiene er motiver som vil ta deg med inn i en symbiose av menneskets brutalitet mot naturen, i et rått og ufiltrert lokale midt mellom Nationaltheatret og Solli Plass.

:email: Send meg gjerne en mail for henvendelser eller prisliste på jesper@silkagency

Eventet finner du HER

Åpningstider :clock1230:
UTSTILLINGEN STÅR I PERIODEN: 29.OKTOBER - 21.NOVEMBER

Utstillingens åpningstider (t.o.m 21.nov):
Man-Fre: 14.00-20.00
Lør: 11.00-18.00

Velkommen!


10 Likes

Han heter ikke Hansen😉

1 Like

Rettet på det nå :slight_smile:

1 Like

Gratis Omvisning med Kunstneren Karl-Kristian Jahnsen Hus i utstillingen Fading Faces

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en gratis omvisning med kunstneren Karl-Kristian Jahnsen Hus, i den pågående utstillingen Fading Faces.

Denne utstillingen er en installasjon som inviterer oss betraktere inn i et skrekkscenario der alt dyreliv og natur er destruert av mennesker, hvor hovedfokuset til arbeidene er motiver som tar oss med inn i en virkelighetsnær symbiose av menneskets brutalitet mot naturen.

Karl-Kristian er fotografspire fra den lille øya Bjorøy like utenfor Bergen. I utstillingen har han gjennom en periode på tre år oppsøkt forskjellige naturreservater i Afrika og Asia, der han har dokumentert disse utrydningstruede, usjenerte og personlige portretter i stillbilder.

Påmelding skjer ved å trykke delta på dette Facebook-arrangementet. Omvisningen og utstillingen forøvrig er gratis og åpen for alle.

Generelle åpningstider:
Mandag - Fredag 14-20
Lørdag 11-18

For utstillingskatalog, privat omvisning eller andre henvendelser:
jesper@silkagency.no
frida@silkagency.no