Visit Street Art

Hei.

Her er litt info om vårt siste prosjekt som vi tenker kan være av interesse for flere her på Kunstveggen.

I løpet av det siste tiåret har anerkjente nasjonale og internasjonale urbane kunstnere, og lokale kunstentusiaster, gjort Oslos gater til en av byens mest interessante og levende arenaer for kunst.

I år har vi startet kartleggingen av høydepunktene i et interaktivt gatekunst-kart. Her finner du artikler og informasjon om Oslos gatekunst og kunstnerne, slik at du kan oppdage veggmaleriene i ditt nærområde. Vi har også promotert gatekunst på digitale skjermer i utvalgte butikker i Oslo for å nå ut til et nytt publikum.

Prosjektet har som mål å gjøre gatekunsten mer tilgjengelig for publikum og å øke verdiskapningen for urbane kunstnere i Oslo.

Guiden er en del av prosjektet “Visit Street Art“, som SplitCity Magazine har gjennomført i samarbeid med VisitOslo og Easypick, med støtte fra Kulturrådet.

Her er link:
https://www.splitcitymagazine.com/visit-street-art

Ris, ros og tilbakemeldinger tas i mot med stor takknemlighet :slightly_smiling_face:

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for fremtidige oppdateringer @splitcitymagazine

16 Likes

Veldig bra at Oslo har overtatt :crown: som Norges gatekunsthovedstad :muscle:t3::blush: God innsats av hele teamet!

5 Likes

Det er målet !! :grinning:
Viktig også å nevne andre viktige initiativer i Oslo som Urbant Verksted og Street Art Oslo som begge også har bidratt til Visit Street Art. Og Urban Samtidskunst som allerede har holdt det gående i mange år👌🏻

1 Like