🔎 Kunstveggens detektivtråd

Grunnet økt aktivitet på forumet av tråder som: “Hvem er dette”, “Ukjent kunstner”, “Navn på kunstner og verdi” osv. har vi besluttet å opprette én samletråd for denne type innlegg for å rydde opp litt.

Enkle retningslinjer for å få hjelp fra dyktige og kunstskapsrike medlemmer:
Legg ut et godt bilde av hele motivet slik at man har en mulighet til å gjenkjenne kunsteren, gjerne flere bilder som øker sjansen for å gjenkjenne kunstner/verk og legg ut et bilde av signatur og selvfølgelig hva du allerede vet.

Hjelp gjerne til med å rapportere inn tråder som legges ut feil, slik at vi i stab får flyttet de inn i denne tråden og dermed ryddet opp i forumet generelt.

21 Likes

Noen som vet hvem denne kunstner er? Kjøpte denne for ca 2år siden av en en person som solgte unna en del maleri iforbindelse med salg av bolig.

1 Like

Noen som vet hvem som er kunstneren til til dette og eventuelt hva det er verdt?

1 Like

1 Like

Noen som vet hvem som kan ha malt dette bildet og eventuell verdi?

IMG_20210407_170136

1 Like

Har en akvarell jeg er usikker på hvem som har malt. Stort og flott bilde. Kan noen hjelpe med signaturen?

1 Like

Image 05-04-2021 at 16.42

1 Like

Hei, noen som kjenner til denne kunstneren. Jeg klarer ikke å tyde signaturen så hvis noen har en ide ville det vært til stor hjelp.

1 Like

Har funnet et gammelt maleri

og lurer på om noen vet noe om hvilken kunstner og motiv dette kan være.

1 Like

Arvegods i familien, men klarer ikke lese/tolke signaturen. Noen som kjenner det igjen? Tusen takk for svar i tilfelle:)

1 Like

Kan ligne på Gunnar S. Gundersen. Dere kan ta kontakt med feks Blomqvist auksjonshus, så får dere svar og eventuelt verdivurdering.

3 Likes

Kan det være dette?

3 Likes

Tror dere har helt rett!! Tusen takk for svar:)

1 Like

Gunnar S. Gundersen er riktig :slight_smile:

1 Like

Definitivt Gunnar S. Gundersen. De fleste går for ±10k, enkelte mye mer.

3 Likes

Når det gjelder verdivurdering. Er det noen «uavhengige» å bruke eller er det sånn at de som vurderer også da ønsker å selge bildet?

1 Like

Såvidt jeg vet driver noen auksjonshus, som blomqvist, med verdivurdering mot et honorar. Flere driver nok også med dette, gjerne for at man skal få verdier å linke opp mot en forsikring.

2 Likes

Du kan sende bilder til Blomqvist og si at du vurderer å selge det. Da får du en verdivurdering gratis. Det er også en kar på Finn som selger mye Gunnar S. - kanskje han vil si noe om antatt verdi. (Merk at prisene selgere setter på Finn ofte er mye høyere enn det folk er villig til å betale)

3 Likes

Noen som vet hvem denne kunstneren er?
Klarer ikke å lese signaturen…


1 Like