Pøbel - ICWT & Portrait of a pipe smoking fisherman

Ønsker å sjekke om noen i Rogalands-området (må hentes) ønsker å overta disse to verkene ferdig innrammet? Setter pris til 100.000kr. Ønsker ingen bud eller bytteforslag da de beholdes hvis usolgt. Admin må gjerne flytte til «dårlige kjøp-tråden», hvis denne påske bundle-dealen ikke faller i smak​:sweat_smile::hatching_chick: Kommer ikke til å legges ut for salg på finn.


3 Likes

Kommer til å angre på denne, men til info har Fisherman main ligget til 28-32.000,- det siste året på Finn :slight_smile: lykke til med salget

3 Likes

Tja. Dette er bare et innfall, og jeg antar at de forblir usolgt. Blir nok i mitt eie videre, men er jo interessant å «lufte interessen» (som de sier på finn) innimellom🤓 Gir deg en lyd når du kan stenge tråden. For spesielt interesserte ligger kostpris (på begge) noe nord av hva @Tage refererer til😊

Oi, 100.000 var mye :slight_smile:

Som @Tage skriver så har Fisherman vært lagt ut på finn/kv til 28.000-32.000 det siste året og solgt noen dager senere.

Ingenting er verdt mere enn hva markedet er villig til å gi, men hva du verdsetter det til kan ingen bestemme :slight_smile:

Lykke til med salg! Flott kombo det der.

1 Like

Spørsmålet er om et “entusiast” forum skal være en arena for salg godt over markedspris? Hva man prøver seg med på finn får være helt opp til den enkelte.

1 Like

Admin må bare å ta bort innlegget hvis det blir for mye for enkelte. Disse to ble lagt ut her over «markedspris», og som tidligere nevnt vil de ikke legges ut på finn. Denne tråden er her for å avdekke om noen av dere «entusiaster» har så mye til overs at dere vil overta disse til en sum som er både over marked -og kostpris.

Er selv kjent med hva de omtrentlig har vært omsatt for, da de er kjøpt i markedet i senere år.

Hvem vet, kanskje en «entusiast» ser sitt snitt til å plukke opp begge disse hvis de befinner seg geografisk i nærheten? Forventer ikke at de blir solgt, men muligheten er i hvert fall presentert for de som evnt. måtte være interessert.

4 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket 14 dager etter siste svar. Nye svar er ikke lenger tillatt.