Sverre Malling

Hva synes folket på veggen om Sverre Malling? Ser på Instagrammen hans at han har et nytt trykk på vei - Norwegian Moskus. Må si jeg synes det ser ganske bra ut. Prisene hans er relativt stive da; 12 000 NOK og opplag på 150, men kanskje verdt det? Minner meg litt om Kittelsen (som må sies å være en bra ting).

1 Like

Likte det veldig godt! Pejac+David Yarrow i ett! :hugs::relaxed:

1 Like

Han er fantastisk synes jeg, og virker som om trykkene hans går unna. Fikk min første Malling litt tidligere i sommer:

1 Like

Fantastisk dyktig, “riktig utdannelse”, representert av Galleri Haaken. Han er jo allerede godt etablert, men ikke “hypet” så mye som en del andre, så sikkert en del som ikke kjenner så godt til han ennå. Han har de siste 15-20 årene kun laget (originale) tegninger, så vidt jeg vet, men har de siste par-tre årene begynt å lage trykk (igjen, etter noe på 90-tallet). Ved hans siste soloutstilling i 2017 ble alle tegningene solgt før åpning. Det at han nå har begynt å lage trykk igjen fører til at han blir mer tilgjengelig for “folk flest”, og dermed også mer ettertraktet fremover tror jeg.

Moskusen er jo fantastisk. “Originaltegningen” henger på Haugar Kunstmuseum. Kan være enig i at han ligger i øvre del rent prismessig, men samtidig er dette noe han har brukt 2 måneder på å tegne, samt at litografier av denne størrelsen er komplekse og ikke alle trykkerier som klarer. Han er også veldig opptatt av at det skal være autentisk og er selv med i hele trykkeprosessen da han ønsker et personlig forhold til hvert trykk (etter egen uttalelse).

Jeg sier løp og kjøp! :slight_smile:

1 Like

Malling er nok større en de fleste her inne tror. Hadde nylig utstilling i London blant annet. Prisene hans er nok helt innafor.

Enig i alt du sier @GeorgieD, men vil legge til at han også er en dyktig oljemaler, selv om det er trykk og tegning han har forfulgt de siste årene.

1 Like

Som profilbildet mitt indikerer er jeg veldig begreistret for Malling. Fantastisk talent med mange bra verk under beltet i ung alder. Bra utdannet. Kjøpte lito av geita fornyet PR siden, og denne står som et monument i stua. Kjøote moskusen nå. Verd hver krone

1 Like

Moskusen ble utsolgt på 2 mnd, så folket har talt. De elsker Malling og synes 12 000 var helt riktig pris. Ser frem til fortsettelsen!

Noen her som har fått Moskusen på veggen? Grei størrelse, så ville vært interessant å se hvordan det ser ut:)

Moskusen er helt fantastisk, ønsker meg den selv. Malling er en stor favoritt!

Anbefaler kunstneren Katrin Berge til alle som liker Sverre Malling. Litt samme stil.

1 Like

12 Likes

Er så fett!

16 Likes

Kult. Moskusen er utsolgt, ikke til salgs noen steder?

Var innom galleri Kunstverket i går og de sa de hadde noen igjen :slight_smile:

2 Likes

Hva er prisen på de, vet du det?

Prisen er 12.000 uten innramming.

1 Like

Hmm. Der gikk jeg jammen på en skikkelig Moskus-smell…

1 Like

Grattis :slight_smile:
Kjøpte du hos Kunstverket?

1 Like

Takk. Ja sendte de en Mail.

Ser bra ut. Lurer på å gå for en lignende innramming selv.

1 Like