"Vandal King" by DOT DOT DOT

Finally, after many hours of back and forth we managed to get everything done.
Our next print “Vandal King” by DOTDOTDOT is finally done.
It will be released at http://www.pieceofsheet.com March 8th
Norway - 05:00PM
UK - 04:00PM
New York - 11:00AM
Los Angeles - 8:00AM
Tokyo - 01:00AM (March 9th)

All the best,
Piece of Sheet

“Vandal King” Pink

Four layer silkscreen print
300gsm Soft White Conqueror Connoisseur
Edition of 75
70 x 70 cm

Signed and numbered by the artist

£175

“Vandal King” Blue

Four layer silkscreen print
300gsm Soft White Conqueror Connoisseur
Edition of 75
70 x 70 cm

Signed and numbered by the artist

£175

“Vandal King” Mint Green

Four layer silkscreen print
300gsm Soft White Conqueror Connoisseur
Edition of 75
70 x 70 cm

Signed and numbered by the artist

£175

“Vandal King” AP

Five layer silkscreen print
300gsm Soft White Conqueror Connoisseur
Edition of 25
70 x 70 cm

Signed and numbered by the artist

£300

9 Likes

Ikke med hvit bakgrunn?
Men likte den blå utgaven, så stiller meg i køen på denne :smiley:

Likte bade den svarte og den rosa. Kommer til å gå for en av disse :grinning:

Jeg var ikke helt solgt på disse her, men jeg synes det var en veldig fin pris på de.

DDD har laget mye tøft, synes ikke denne er I samme klasse som Handgun, Scream og Protester

Igjen med disse fargene… Styrer greit unna denne

Smaken er som baken, synest dette er et av de kuleste motivene fra ddd :smiley:

2 Likes

Delt og kan ikke diskuteres? :smile:

Dere kan møtes på midten og gjør opp for dere, som menn… :laughing:

Synes Vandal King er et fett motiv og vil gå for mint green :sunny:

1 Like

Jeg liker denne bedre enn Scream, likt som Protester, men mindre enn Handgun. :smiley:
I dette tilfellet skal jeg prøve å avlede kjøpetrangen, da jeg har ikke mer veggplass og flere ting til innramming.
Lykke til.

1 Like

Perfekt, her er ingen enige…

1 Like

Gjør seg best på lerret denne her…Fedt motiv, men ikke for min vegg.

Pass for meg, blir for lik Dolk’s crown…

Liker motivet men syns kvalitetet på detaljene er for dårlig. Ser rett og slett ut som noe en som startet i går har laget. Bare meg som syns det?

Hvordan det? Synest gjennomføringen ser meget bra ut…

Syns faktisk DDD er en av de bedre på utførelse.

DDD er utrolig god på detaljer og utførelse, også i dette tilfellet synes jeg. Whatson og diverse andre har noe å lære. Motivene hans er ikke for alle, men dette er et motiv jeg har ønsket meg print av lenge. Håper jeg får tak i et rosa på mandag. Blir perfekt på veggen sammen med blå Handgun og rød Protester:-)

2 Likes

Alltså er det bare meg. Har napoleon på veggen og liker utførelsen meget godt men dette syns jeg ikke så like bra ut. Har dog selvfølgelig ikke sett det “live” :smile:

Det står at release er den 8. mars og det er på søndag, hvis jeg ikke har misforstått :wink:

2 Likes

Takk for at du sa ifra. Har av en eller annen grunn fått det for meg at 8. mars var mandag… Med riktig dag øker jo definitivt mulighetene til å få tak i ett;-)

1 Like